Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blowwww

...

Polecane posty

Gość majka...1
JESTEMA.

pisałam posta i nagle komp mi się dziwnie zresetował :O ja pierdole.. co tam vodka? :classic_cool:

zara w tempie ekspresowym, jednym haustem pochłonę wojaka z nadzieją, że się nim napiertolę :classic_cool: :O jak Ci minęło popołudnei blowwww? gdzie niedziel ? założył przedtem topike i znikł.

Gość 10010..
Oooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przybłedy.

no zalozyl,podbiłam go jak tylko przyszłam ale go nie było... no a popołudnie ?hmm byłam u lekarza,później byłam ze znajomymi, no i wróciłam do domu :) a Tobie ?

u lekarza ? a ja byłam z chłopakiem i tak jakoś kompletnie bez nastroju zleciało.. nawet mi się rozmawiać z nim nie chciało. wyszliśmy, dostałam ataków paniki, duszności, wypaliłam cygaro i wróciłam do domu.

"Alkohol gorzkimi płomieniami rozgrzewa moją rozmarzoną duszę Tutaj piję sam i wspominam Wspaniałe życie, plamę jej pamięci W tym kielichu, miłość jest trucizną Dla miłości jest trucizną życie Napełnij kielich, nakarm ogień I zapomnij o bezużytecznej, pieprzonej nadziei (...) W tym kielichu, alkohol fermentuje się To jest nektar dla duszy Ugaś pragnienie, zalej smutek I zapomnij o zimnym wczoraj Zagubieni w rozpaczy miłości " http://www.youtube.com/watch?v=mN4AxskpSAE ❤️

blowwww, masz problemy ze zdrowiem ? w zasadzie już dłuugo nie czułam czegoś takiego. zdarza się, że stojąc w sklepie w kolejce i mając świadomość, że obok mnie są ludzie, dostaję ataków duszności, jakiejś dziwnej paniki. mam wrażenie, że kazdy na mnie patrzy i przeraża mnie to. najpierw chlopak stał za mną, a pozniej poszedł i czułam się jakbym stała tam z gołą dupą.. taka nagła utrata poczucia komfortu i bezpieczeństwa.

hej! Wcinam (ze smakiem!!!) parówki bobaski:)) pije zimnego LECHA-to dopiero drugi,i ciesze sie,ze Wisła wyfrała mecz :) W wątku o kradieży pisałam,że ten kolega, o ktorego sie martwilam,jak byl chory jest w moich znajomych na fb :D:D:D Co o niczym oczywiscie nie swiadczy:) I nie wiem na ktora mam jutro do pracy,ale zeby nadrobic godziny pojade na 14ta :D 🖐️

mam nadzieję, że nic poważnego nie wiem blowwww, kiedyś miewałam tak cześciej, na jakiś czas mi przeszło, a dzisiaj wróciło. myślałam, że się uduszę.