Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blowwww

...

Polecane posty

zakłamana :D a mi się wydaje czy ten kumpel wpadł Ci w oko ? ja otwieram wojaka. pssst.. :classic_cool:

a tak nawiasem mówiac to wy macie jakieś zboczenie z tymi parówkami :D

ojej vodka,to współczuję - ja miałam kiedyś podobnie..powiem Ci,że właściwie samo przeszło:classic_cool:

za duzo dzisiaj zjadłam kurwa,ale i tak mam coraz bardziej płaski brzuch :D Fajny jest,ładny,ale to nie to... On traktuje mnie jako koleżanke;/ i nie wiem kiedy sie zobaczymy:( Nasze grafiki są różne ;/

blowwww, nasz odwieczny spór, parówy kontra jajca. nie ma co dyskutować. jaka są najlepsze :classic_cool: :D zaklamana. zaczekaj na mnie. ja tez musze schudnac. co prawda brzuch mam płaski (razem z klatą :O) ale chcę być chudsza. skad wiesz, ze to nie to :P nigdy nie wiaodmo co w trawie piszczy.

a ja czekam, az mi zakwasy przejda, zebym mogla do jogi wrócić. co prawda jest to poniekąd usprawiedliwienie mojego lenistwa, ale wolę poczekać, niż na siłe ćwiczyć w bólu.

zaklamana.. roznie to bywa. ja sie spotykam z dwoma, calkiem odmiennymi typami facetów :O nawet wyglądem różnią się całkowicie.

patrzaj co zrobilas zaklamana, przez Ciebie topic nam podupada.. a wszystko przez nieszczęsne parówki :O

zczajcie tak w ogole co mi sie dzisiaj przydarzyło. stoję z koleżanką po robocie na rynku i rozmawiamy. podchodzi do mnie jakis starszawy cep i mówi: - To są pani naturalne włosy ? -tak -naprawdę ma pani takie włosy ? -tak, a o co chodzi ? - a jakie ma pani "tam" włosy? -:O:O a gówno powinno to pana obchodzić i pożegnawszy się słowami "ja pierdolę" odeszłam w chuj :O

zaklamana, jesli chodzi o mnie i o żuli.. swoj wyczuje swojego :O kiedys mnie gosciu zatrzymal i pyta sie co mi się w nóżki stało, bo plastry miałam. to ja mowie, ze cosik tam, nie pamietam co. poprowadziliśmy krótki dialog i na koniec pocałował mnie w rękę i życzyl zdrowia :O

po wczorajszym 4rech odprowadzlo mnie do autobusu, dwaj ochroniarze od nas,i dwa zule :D obstawa w chuj :Dnie ma co niedziel nie wiem nic na swoj temat ukrywam siebie pod maska 🖐️

blowwww zazdrosna :D no ja mam to szczeście, że zazwyczaj tylko stare cwele :O

zaklamana, nie narzekaj. dobre i to :D a jakie propozycje się sypią, cooo ?