Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia312

barrrrdzo wysokie tsh , a zajscie w ciążę

Polecane posty

Gość sylwia312

odebrałam dzisiaj wyniki i TSH mam 84,36 przy normie 0,27-4,2 miała tak któraś , dodam iż staram sie o dziecko

Gość biegiem do endokrynologa
Bo już norma tak naprawdę jest zbyt szeroka. Kobieta, która stara się o dziecko optymalnie powinna mieć TSH miezy 1, a 2,5. Ja miałam 3,75 i nie wychodziło. Gdy zbiłam TSH - wyszło:) Pozdrawiam i życzę, aby udało Ci się wszystko sprawnie wyregulować.

Gość sylwia312
dzięki:)))))))))

Spokojnie! Ja też miałam wysokie tsh, wykryto mi hashimoto, bałam się jak diabli - a zaszłam w ciążę w 1 cyklu:) Juz 5 miesiąc. Tylko unormuj tyroksynę przy pomocy endokrynologa i już.

Gość sylwia312
Novomowa a jak wysokie miałaś Tsh , zaszłaś w ciąże w pierwszym cyklu od chwili brania leków?

ja mam nadczynnosć czyli w drugą stronę , moje tsh to 0,005 - ale nie o tym :) Byłam dzisiaj na usg tarczycy i zapytałam sie jak to jest z ciażą przy tarczycy , powiedziała ze u mnie spoko ale gdybym miała niedoczynnosć , czyli za wysoki poziom tsh to o wiele trudniej jest zajść w ciaże. Moze zalecz najpierw tę tarczyce , bo nawet jak zajdziesz w ciaże, to chcesz brać jednocześnie hormony ?

ja mam nadczynnosć czyli w drugą stronę , moje tsh to 0,005 - ale nie o tym :) Byłam dzisiaj na usg tarczycy i zapytałam sie jak to jest z ciażą przy tarczycy , powiedziała ze u mnie spoko ale gdybym miała niedoczynnosć , czyli za wysoki poziom tsh to o wiele trudniej jest zajść w ciaże. Moze zalecz najpierw tę tarczyce , bo nawet jak zajdziesz w ciaże, to chcesz brać jednocześnie hormony ?