Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudoarystokrata

Nienawidze studentów!!!!

Polecane posty

Gość pseudoarystokrata

* nie dotyczy politechniki, medycyny, prawa oraz sgh KONOWAŁY na wyższej szkole nic nie robienia albo jakieś kulturoznawstwo, filozofia DO ROBOTY, AUTOSTRADY BUDOWAĆ! a nie mi tutaj zniżka na wszystko 50 procent podczas gdy normalny bilet w wawie 3,60 O.o

Gość lulcia 23
;) A Ty autorze jaka szkole ukonczyles? Oczywiscie napiszesz, ze politechnike basz jedna z wymienionych przez Ciebie. Albo chcesz sie dowartosciowac albo sie nudzisz:)

Gość no niby prawda...
Zniżka 50 proc. a my za to wszystko płacimy... ale to w sumie DUMA I PRZYSZŁOŚĆ NARODU hehe :-P sama nie wiem

Gość pseudoarystokrata
AUTORKO :-p dzisiaj dziewczyny też mogą studiować, wiesz? I rok polibudy także pluje we własne gniazdo, wiem. ale to jest nieporównywalne inżynier, lekarz, architekt, prawnik do jakiegoś konowała po stosunkach miedzynarodowych hahaha 1

Gość no niby prawda...
ale nie każdy tak może :-P niektórzy po prostu lubią to kulturoznastwo czy jakie tam... nie każdy sie urodził matematykiem bez przesady :p

Gość khoiubiuv
konował to obraźliwa nazwa lekarze, debilu

Gość lulcia 23
Nick mnie zmylił:) Wiem, sama jestem dziewczyną, ale nie potrzebujje obrazac innych ludzi, ktorzy wybrali taki czy inny kierunek studiów. Ich sprawa, ich zycie. Teraz nie liczą sie tak naprawde studia, ale kreatywnosc i pomysl na siebie. Nie kazdego stac na studiowanie medycyeny, nie kazdy ma w rodzinie prawnikow, ktorzy zagwarantuja zrobienie aplikacji, nie kazdy jest tez orlem z matematyki czy fizyki. Ludzie sa rozni i nalezy to uszanowac:)

Gość vggggggggg
a o akademii morskiej panienka słyszała?:P

Gość pseudoarystokrata
mam 13 lat

Gość pseudoarystokrata
nie wiem. nie znam sie na konowałach. tylko mnie wkurza że bilety wzrosły i tyle. właśnie o tym mówie... JAK KOTŚ NIE UMIE robić nic pożytecznego być ekarzem, inżynierem prawnikiem, kogoś kogo POTRZEBA zamiast kolejnym kulturoznawcą i internacjonologiem :-P to niech bierze szpadel i kopie tunele na metro :-) tyle

Gość pseudoarystokrata
to tak w dużym skrócie :-P chodzi mi o te PRZYDATNE, uczace czegos uczelnie morska może być :-)

Gość cscm
panienka nie słyszała ze są różne dziedziny życia, a przede wszystkim że żyjemy w wolnym kraju i każdy niech sobie studiuje co chce a jak panience sie nie podoba to granice są otwarte

Gość purpura_to_moj_plaszcz
skoro sam jesteś studentem, to dlaczego płaczesz, że inni też maja bilety ze zniżką? I nie pierdziel, że tylko lekarze, prawnicy i inżynierowie sa potrzbni. Są ludzie (np. ja), którzy lubia w wolnych chwilach np. poczytać dobra książkę (pewnie abstrakcja dla ciebie), a ktoś musi tą książkę wydać, dokonać korekty, itp. Ty przeczytasz i poprawisz błedy "matematyku"

Gość pseudoarystokrata
ja jestem dziewczyną, chyba widać nie tylko mnie wkurwia to że mój znajomy który studiuje ZAOCZNĄ PEDOGOGIKE na wyższej szkole robienia hałasu ma zniżke na bilet! a i tak cały czas zarabia. a potem moja mama sie dziwi że bilety wzrosły. bo ona za niego, za innego tłumoka i innego MUSI ZAPŁACIĆ.

Gość po co dyskutujecie
z bezrozumną siksą? widać odnajdujecie się na swoim poziomie

Gość pseudoarystokrata
abstrakcja to jest dla ciebie problem "jak obrać pomarańczę" a błędy to i ja moge poprawić.

ma pecha:P Student zaoczny przynajmniej sam płaci za swoje studia, a dzienni? Ja np. ze swoich podatków musze sponsorować twoje studia, choc nie mam na to ochoty, bo jesteś butny i arogancki. W dodatku na pierwszym roku, więc nie wiadomo, czy nie odpadniesz. Jaki kierunek i jaka uczelnia? Uwazam, że oceny studentów dziennych powinny być jawne i podane do wiadomości społeczeństwa, skoro za nie płaci. Niby dlaczego mam sponsorowac ci studia i nawet nie miec wglądu do ocen?

Gość pseudoarystokrata
hahaha. a ja też będę płacić za twoje becikowe 100zl za te kilka lat. chce mieć osobisty wgląd w twoje dziecko, co je i jaką robi kupe. uważam że skoro płacę, musze mieć do tego prawo. aha, rok już sie zakończyl (nie studiowałeś to nie wiesz :-P) i niestety ale nie odpadłam.

na szczeście stać mnie na utrzymanie dziecka, wiec twoje smieszne becikowe. Rok sie jeszcze nie skończył, bo jeszcze jest kampania wrzesniowa. Piszesz, że jesteś na I roku, wiec cóż:)

"wiec twoje smieszne becikowe jest mi zbędne"

Gość pseudoarystokrata
kampanie wrześniową to mają chyba niezdajusy matury (brzmi znajomo?) a nie tacy poważni, szanowani, renomowani studenci za których naukę płacisz :-) dobra ide, jednak znalazłam lepsze zajęcie.

Gość pseudoarystokrata
może oblicze energie molekularną twojego jadu który sączysz. jak będę już inżynierem to może pozwolę ci robić mi kanapki

Na moje nieszczęście płacę za naukę kompletnych nieudaczników. Prowadzę firmę i raczej nie zatrudniam absolwentów studiów dziennych, bez doświadczenia, bo oni tak naprawdę nic nie umieją. Wolę zatrudnić zaoczniaka, który ma może i mniej wiedzy książkowej, za to więcej praktycznej.

Gość Kafeteryjna schiza weekendowa;
Musisz być niezwykle zdolna będąc na polibudzie i nie mieć kampanii wrześniowej-gratulacje!Ale nic nie uprawnia Cię do obrażania osób,które studiują inne kierunki niż te wymienione przez Ciebie.

w sumie ja ich też choć od października mam nadzieje być jednym z nich...

Gość pseudoarystokrata
na moje szczęście chyba "nie dostąpie zaczytu" by z tobą pracować

Poza tym nie wierzę, że studiujesz na polibudzie, jesteś zbyt arogancka. Ale na szczeście mozna to łatwo sprawdzić. Rozwiąż: Znajdz punkty przegiecia funkcji a) f(x) = + sin x, b) g(x) = sin To zdanie z moje zeszytu ze studiów, którego odkopanie zadałam sobie trud. Masz 10 minut na rozwiązanie, jak o 23.10 nie zobacze wyniku, znaczy, że kłamiesz:)

Gość pseudoarystokrata
ja nie obrażam, ja tylko bym chciała żeby się zajęli tym co potrafią najlepiej (nie nie chodzi o picie wotki) ja im pożyczę łopate niech kopia tunel na to metro

Gość Kafeteryjna schiza weekendowa;
purpura_to_moj_plaszcz:) sprytna jesteś:)

Gość klkkkkkkk
a na uniwerkach na wydzialach fizyki, chemii, matematyki, prawa tez uwazasz ze sie nic nie robi?