Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JEDYNA FANKA DIW KAFE!!!

DZIEKUJMY BOGU ZE NASZA DIWA PŚP ODWIEDZA KAFE! PŚP TO DIWA KAFE!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość IMO13850
porucznik Gruber "A o Daminku to wiem, pozował na prawniczkę ok 30 latek, z dzieckiem" Także krocz z zachowaniem najwyższej ostrożności! Albowiem Dyrka jest świetna z matematyki, a PŚP jak sama często powtarza "mi wszystko wisi". :classic_cool:

Gość IMO13850
Proszek do prania "Skończcie już z tym Danielkiem, Damiankim i chooj wie kim . Nudne to już ja chcee być Kasią" Daniel - trzy lata będziesz mógł legalnie zmienić sobie imię, a na razie z pretensjami do rodziców. :classic_cool:

Gość IMO13850
pozdrawiam środkowym palcem "bo stoolej IMO zaraz by mi dorysował kutacza" Jaaaaa? Ranisz moje uczucia...szczególnie, że pewnie nawet bym nie musiał. :classic_cool:

Gość IMO13850
Dobrze Danie...Agnieszko. Kimże ja jestem, żebym miał niszczyć cudze marzenia. :P

Gość IMO13850
dyrektore "wiesz....ze mną są trudności w obsłudze musiałbyś chyba wziąć ostre korepetycje" Ale przynajmniej dopasowalibyśmy się w łóżku. Wszakże potrafię rzeźbić w drewnie - a kłody świetnie się nadają. :classic_cool:

Gość IMO13850
pozdrawiam środkowym palcem "dyrekotre } nie pyerdol koleżałka moja po powrocie od arabów miała malarię ale skoro tak to albo kłamała że była chora, albo że była w egipcie" HIV, a malaria, to dwie różne choroby. :classic_cool:

IMO, a ty się zastanów jak można znaleźć niby profil kogoś na www.fotka.pl po numerze Gadu Gadu? :O. To jest niemożliwe, ale wy jesteście za tępi żeby to zrozumieć :D

Gość IMO13850
Dobrze...Agnieszko. :D

IMO, a ty się zastanów jak można znaleźć niby profil kogoś nawww.fotka.pl po numerze Gadu Gadu? . To jest niemożliwe, ale wy jesteście za tępi żeby to zrozumieć Spełnijmy marzenia Daniela o byciu Agnieszką..

Gość Fgtajtj
Proszek jest jedna rada na twe problemy! Spotkaj się ze mną, zrobimy fotkę i wstawimy na kafeteria

Gość IMO13850
pozdrawiam środkowym palcem "koorwa Ty stoolejarska imitacjo mężczyzny udało Ci się mje rozbawić" Prości ludzie - prosty humor. :classic_cool:

Gość IMO13850
porucznik Gruber "jesteś mistrzem historyjek obrazkowych.." Najlepsze historyjki pisze samo życie. Kiedyś była taka pieśń w bardzo poważnym dziele telewizyjnym: "Życie, życie jest nowelą...". :classic_cool:

Gość ja tez jej nie wierze
ano proszekmozna mozna wystarczy numer wpisac w zaawansowanym szukaniu i juz

Gość IMO13850
dyrektore "IMO13850 to powinieneś wiedzieć, że nie nosi się kłody w gaciach nawet w celu zrobienia na kimś wrażenia" I tak byś się nie zmieściła. :classic_cool:

Gość prawda radom to
Nie, nie bardzo się tak da, pamiętam ten profil tam żadnego numeru nie było..