Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JEDYNA FANKA DIW KAFE!!!

DZIEKUJMY BOGU ZE NASZA DIWA PŚP ODWIEDZA KAFE! PŚP TO DIWA KAFE!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość JEDYNA FANKA DIW KAFE!!!

DIIIIIIIIIIIIIIIWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAA!!!

Gość porucznik Gruber
pokazuje środkowy palec

Gość porucznik Gruber
nie jestem gówniarz gówniara jak coś, ale też nie Damian witaj znowu pozujesz na transseksualistę?

trwt coś tam, zapraszam podam kawe i szarlotke z lodami :classic_cool: Damian, Dawid Daniel, M-Lenna, Indor ciekawe co jeszcze? moze jeszcze podszywem dyrektore(((😘))) jestem :D :classic_cool: dyrektore lowciam ❤️

Gość IMO13850
Dyrka - pokaż cycki...chyba, że jesteś tak jak Proszek vel Daniel, w takim razie - pokaż pindola! :classic_cool:

Gość IMO13850
dyrektore "będą foty z wakacji - w swoim czasie - także wrzuć opcję wait patiently" W moim słowniku 'wait patiently' jest synonimem 'NOW'! :P

Gość IMO13850
porucznik Gruber "skąd mogę wiedzieć, że diwy jak nawet fotek swoich pyszczków nie dają a na słowo nie uwierzę.." Oj 'jedna' dała...potem okazała się gimnazjalnym chłopaczkiem. :D

porucznik Gruber "skąd mogę wiedzieć, że diwy jak nawet fotek swoich pyszczków nie dają a na słowo nie uwierzę.." Oj 'jedna' dała...potem okazała się gimnazjalnym chłopaczkiem A o Daminku to wiem, pozował na prawniczkę ok 30 latek, z dzieckiem

Gość IMO13850
dyrektore "IMO13850 może powinieneś zacząć czytać od lewej do prawej" Na złość zrobię na odwrót! Będę czytał od prawej do lewej! A wtedy nie ma przebacz! Będziesz jedną z moich żon i bez gadania! :classic_cool: