Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakłamana-ja-86

Parówki vs JAJCA / jajka.

Polecane posty

pśp, o kurwa to ja myslalam,ze ja mam dziwne kubki smakowe,ale parowek, z jajcami smazonych jeszcze nie jadlam hahaha,zaraz bede zapierdalac po jaja do sklepu :D:D:D:D

pśp znalazła najlepsze rozwiązanie :classic_cool: tyle, ze ja miesa nie jem, wiec dla mnie i tak odpada :D pśp, zgadnij co piję ? :D

a jadłyście keidyś placki ziemniaczane z sosem grzbowym oraz cukrem i śmietaną (tak, mieszane razem):classic_cool: albo bułke z serkiem topionym i bananem, przepijałiście zupką grzybową ? :classic_cool:

nie ma mięsa, ale jest papier toaletowy i paznokcie, których to tez nie mam w zwyczaju jadać :D Proszek, no baa. woyaka. ale dla PSP ma on sentymentalne znaczenie :D

PSP wypadałoby teraz wyjśc i pierdolnąć się w pokrzywy :classic_cool: ku pzywróceniu pięknych wspomnień

Gość 643y
Kulinarnie czy erotycznie? Wpierdol więcej emotek bo nie wiem o co chodzi. :D

Gość erfgergege
jajka sa zajebiscie zdrowe, moglaby co dzien jesc jajecznice 😍 ale parowki tez sa w pyte :)

Gość kalafiorzyca123
jestem za parowkami:)

hahaha,jak nie brałam antyków.to miałam jazdy smakowe :D:D:D Ja pierdole pisze z szefem mojego ojca na fb po niemiecku hahahahaha,ale bedzie czadowa noc :D:D:D