Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henk1

Męskie spódnice

Polecane posty

Gość henk1

Co sądzicie o tych pokazach mody tych facetów w spódnicach !!! , to troche takie ( sprzedamy ),Dobry chwyt materkingowy.

Dlaczego chwyt marketingowy, projektantka Sandra Kuratle prowadzi sprzedaż męskich spódnic.

Dlaczego chwyt marketingowy, projektantka Sandra Kuratle prowadzi sprzedaż męskich spódnic.

Myślę, że za 5-10 lat w zaścianku zwanym Polska nie będzie to takie dziwne jak dziś.

Gość monikaidorota
myślę że fajnie by było jak by faceci gonili w spódnicach poza tym co za różnica czy w krótkich spodniach czy w spódnicy w spódnicy wyglądali by bardziej sexy a z doświadczenia wiem że spódnice są bardziej komfortowe na ciepłe dni.Faceci wskakujcie w spódnice odwagi mięczaki przecież to wasz struj

Gość monikaidorota
mój mąż śmiga w spódnicy i bardzo sobie chwali komfort chodzenia, przynajmniej jego genitalia nie ociekają potem tak jak tych co nazywają innych cioty a niech ci się gotują w porach p...

Chyba wiesz Monika, że Polaka jest bardzo trudno przekonać do spódnicy nawet męskiej.

Gość dziunia125
Facet w spódnicy wygląda conajmniej zabawnie!

Gość monikaidorota
śmiga w damskiej sama mu kupiłam ale starałam się wybrać taką żeby przypominała męską i była rozkloszowana spódnice męskie na nasze kieszenie są za drogie troche szkoda że nasze polskie społeczeństwo jest aż tak zacofane co do męskiej mody w stosunku do innych krajów

Zgadzam się co do naszego społeczeństwa:( Ja też kupiłem sobie damską, bo na męskie nie stać mnie.

Gość monikaidorota
a jak wygląda facet w spodenkach z krokiem do kolan może sobie tam narobił ale na pewno bardziej śmiesznie niż w spódnicy

Gość monikaidorota
kończę dyskusje bo jakiś gey się podszywa podemnie

Gość monikaidorota
a jak wyglądają kobiety w garniturach i krawacie tego nie widzicie moje drogie panie tylko faceta w spódnicy i uważacie ze jest śmieszny zastanówcie się w co wy sie ubieracie a pózniej ośmieszajcie innych

Bo moje twierdzenie jest takie są ubrania damskie i uniseks i niema innych, bo męskie, których kobieta by nie ubrała to nie istnieją.

Monikaidorota zapewniam, że jeśli chodzi o ekstrawagancki ubiór męski, to faceci są gorszymi oportunistami jak kobiety, mało że tak nic innego na siebie nie założy to jeszcze będzie krytykował innego, a jak się ubrać to będzie pytał kobiety, która się na tym nie zna:-D

Gość strikemaster
A co mam sądzić? Takie pokazy nie mają żadnego wpływu na świat zewnętrzny, to hermetyczna sztuka znana tylko samym projektantom i dziennikarzom branżowym. Ewentualnie mogą służyć promocji marki (oczywiście w dziedzinie mody damskiej). Aseksualny impotencie, po co chwalisz się swoimi marzeniami erotycznymi, to forum Dyskusja Ogólna? Grzesław, a co konkretnie chcesz mieć skrytykowane? Chętnie Ci pomogę. -- Strony kiltowe: http://strikemaster.blog.interia.pl/

Gość strikemaster
No i ucichło. A podobno chciałeś, by ktoś skrytykował mężczyzn w męskich spódnicach. A Monikadorota, kilt nie gryzie, po co kupować damskie, skoro męskie są dobre, a nawet lepsze, bo cięższe i przez to dużo trudniejsze do podwiania i ogólnie bardziej praktyczne? -- Strony kiltowe: http://strikemaster.blog.interia.pl/

Gość gość
Arabowie do tej pory noszą jednak spódnice są wygodne wiem bo sam ubieram

Gość gość
To tacy sami "nowocześni" jak znany alimenciarz?

Gość gość
Faceci nie chodzą w spódnicach bo mógłby im ptaszek wyfrunąć.

Gość gość
Jesli kobiety moga chodzic w spodniach to mezczyzni moga w sukienkach a nawet w mini. Mamy rownouprawnienie ktorego chcialy kobiety. Przestanmy dyskryminowac mezczyzn. Bikini nie tylko dla kobiet, sukienki nie tylko dla kobiet, makijaz nie tylko dla kobiet. Wolnosc nie tylko dla kobiet!

Gość strike
Masztakie cycki że bikini potrzebujesz? :)

Gość strike
Mężczyzni dawniej chodzili w spódnicach, teraz też zaczynaja, bo tak jest zdrowo, wygodniej i tradycyjnie po męsku. A ptaszek jest przytwierdzony.