Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamtamtamtamama

Typ dziewczyny - do facetów

Polecane posty

Gość tamtamtamtamama

Jakie dziewczyny wolicie podam 3 przykłady - blondynka, śliczna i szczupła. Zarozumiała dla otoczenia, lubiąca żądzić i błyszczeć. - brunetka, też szczupła i śliczna i zarozumiała to samo co powyżej. - brunetka, miła sympatyczna, dobrze się ucząca, osiągająca sukcesy ale nie tak powalajaca uroda co dwa przyklady juz podane

Gość kolalalalalla
typ 3

Gość Nie jestem
Chyba tylko masochiści, chcieliby się męczyć całe życie dla błyskotek. Nikt normalny nie wytrzyma. Jest to prawda ostateczna.

Gość tamtamtamtamama
Pytam, bo w szkole mam dwa pierwsze typy jestem tym trzecim typem :D i te dwie a zwłaszcza o blondynke to chłopacy by sie pozabijali, lataja za nia jak psy od samego wejscia

Gość kolalalalalla
no spoko ale chwile z taka pobędą i lipa wiem bo sam miewałem tępe błyskotki.....no chyba ,że chodzi tylko o seks to 2 pierwsze typy lepsze

Gość tamtamtamtamama
nie rozumiem tylko jednego, chłopak jest z nia juz ponad rok a ja z jej zlosliwoscia nie potrafie wytrzymac 45 minut w klasie

Gość tamtamtamtamama
zalezy jaka szkoła ;p mowie o liceum

Gość tamtamtamtamama
Macie racje, jednak zawsze tak bylo i bedzie ze te puste laski, moze i sliczne, delikatna uroda, piekne wlosy itd. ale wredne jak nie wiem...

Gość kolalalalalla
no tak ale mega ładne tez bywają fajne

na dłuzsza mete wiadomo ze 3 : ) w 1 i 2 typach oczywiscie facet moze sie zabujac ale dostanie na głowe i z czasem da sobie spokoj

Gość a ja ci odpowiem
wybieram każdy typ jeśli jest reformowalny.Czasem warto pojeździć po zarozumiałych,żeby się nauczyły pokory.Są sposoby na każdego,bo każdy ma słaby punkt

Żadne z powyższych. Jak można dokonywać wyborów posiadając tak skąpe dane? Każdy ma zalety i wady, tego od groma jest, więc opierając się tylko na tak skromnym opisie ciężko stwierdzić, która dziewczyna to jak najbardziej ciekawy i ujmujący człowiek, w sam raz dla nas :) Gdyby świat miał by być dla mnie tak oczywisty już dawno umarł bym z nudów.

Gość Czuję się urażona
dlaczego nie pisałeś szatynek do opisu? :O W ogóle pogratulować trzeba... kto normalny opiera się na takim opisie?