Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajkaaa

Facieci!!:) kręcą was dziewczyny z .....

Polecane posty

Gość lajkaaa

krótkimi włosami?? Wczoraj ściałam moje loki sięgające ramion na krótka fryzurkę sięgającą brody. Wczęsniej włosy zapuszczałąm na prośbę mojego chłopaka, obecnie już byłego,który twierdził,że brzydko mi w krótkich. Choć to nie prawda:) postanowiłam olać opinie, zrobić tak jak ja chcę, postawiłam na wygodę i zaczynam...zapuszczać od nowa loki:D

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
wiadomosc na skale swiatowa 💤

włosy sięgające brody to nie krótkie, raczej półdługie :) z doświadczenia powiem, że facetom nie podobają się dziewczyny ostrzyżone na chłopaka, no chyba, że mają idealne rysy twarzy, mało komu jest ładnie w króciutkich włosach :)

Gość lajkaaa
az takie króciotkie na chłopaka to nie:) choc mialam i takie i moge stwierdzic ze nie wyglądałam zle tylko o taka fryzurkę trzeba dbać,aby zachowała swoj kształt. A teraz wydaje mi się ze wyglądam kobieco, choć sa dość mocno wycieniowane. Mam chyba uraz po opinii mojego chłopaka, ze zerwie ze mna jak tylko zetnę włosy. To chyba ja powinnam sie z tym czuć dobrze:).

Gość plankton
stawiam na dlugie wlosy,sa sexi i nawet jak brzydka kobieta z burza lokow to zawsze sie obejrze:D

Gość zdecydowanie nie
w krotkich wlosach wygladaja smiesznie

Gość ziarnko grochu bez księżniczki
Pokaż jakieś zdjęcie z internetu bo jestem ciekawa.

Gość lajkaaa
ale wygląd to kwestia gustu i czasem bywa ze nawet jesli dziewczyna ma krótkie wlosy i z tego powodu moze sie nie podobać facetowi, to coś innego sprawi ze go, górnolotnie mówiąc, oczaruje:D A ja czekam az moje loki mi odrosną:) zmiana wizerunku dla kobiety jest czasem bardzo wskazana:)