Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden85

Zerwała tak z dnia na dzień

Polecane posty

Gość taki jeden85

Witam chciałem poprosić aby ktoś spojrzał na to z boku i powiedział co myśli. Z moja dziewczyną cała znajomość trwała 4 miesiące a parą byliśmy 2 miesiące. Były duże słowa z jej strony, o tym, że kocha, jak bardzo jej na mnie zależy. Na początku znajomości deklaracje, że nie będziemy sobie dawać złudnych nadziei, że potraktujemy się jak dorośli ludzie. A okazało się zupełnie inaczej, nie dość, że zerwała ze mną na gg, chociaż tego dnia byłem u niej w domu, bo pojechałem na weekend aby ją odwiedzić. To okazało się, że to wszystko było fikcją, moje uczucia w tej relacji były nieważne, liczyło się to co ona czuje, bo potrzebowała zainteresowania, uczucia, bo była bardzo samotna. Byłem chyba tylko takim pluszakiem, do którego się przytuliła bo było źle, a jak się znudziłem to w kąt, i chyba nie powinienem nic czuć. Jeszcze na koniec na moje pytanie co się stało dlaczego usłyszałem abym spojrzał w lustro to będę wiedział dlaczego:(

mysle ze nie przejal bys sie tym tak gdyby nie to ze to ona z toba zerwala a nie na odwrot... mysle ze ktos wg niej lepszy od ciebie sie nia zainteresowal albo ona tym kims..

Gość baśka mi ukradła nicka
Jeszcze na koniec na moje pytanie co się stało dlaczego usłyszałem abym spojrzał w lustro to będę wiedział dlaczego". Nadal nie wiesz dlaczego?

dziewczyna nie dojrzała, a tyś głupi. nie ma co się rozczulać, po prostu odejdź i nie walcz.

Gość taka draka nijaka
Wspolczuje Ci stary, ale tez nie przesadzaj, po czterech miesiacach znajomosci nie jest az tak trudno sie odzwyczaic od kogos. Przezyjesz.