Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniqa, 32

Od 3 miesiecy szukam pani do zajmowania sie domem i dziecmi- banalna praca...i..

Polecane posty

Gość Aniqa, 32

NIE MOGE ZNALEZC NIKOGO! Dodam ze jest to w podwarszawskiej miejscowosci wiec co jak co ale jakas studentka chociaz mogla by byc. A tak zero, a te co przychodza to labo chca kosmicznej kasy albo mi nie odpowiadaja.

Gość tak to już jest dlatego
ja siedzę w domu z dzieckiem, bo nie zarobię na opiekunkę a już o odpowiedniej osobie nie chce mi się myśleć, ze świecą szukać...

Gość to ja sie tak zapytam
jakie masz oczekiwania i ile pieniedzy proponujesz? Moze bylabym zainteresowana:)

A kosmiczna kasa to jaka i ile trwa i kosztuje przejazd z Wawki do Twojej miejscowosci? Nie wiem, czy taka banalna praca. Trzeba miec doswiadczenie i umiejetnosci...

Oglądałam wczoraj reportaż o ukraince na Interwencji i która nie ma domu bo jej sie spalił! I tak sobie pomyślałam że w zamian za dach nad głową i wyżywienie można by ja przygarnac tylko jest problem bo ma syna ! Ale czy taka opcja jest dobra to jeszcze sie zastanawiam!

Gość gggg343
Dziecko urodziłaś po to żeby obca baba je wychowywała? Żal...

Gość banalna praca tylko
sama piszesz, że te, które przychodzą nie odpowiadają ci.

Gość Aniqa, 32
Płacę 6 zł za godzinę. Ewentualnie 6,50. A dojazd zawsze sobie można załatwić, ale jak komuś się nie chce pracować to każda wymówka dobra :O

Gość MalinowaKrólowa
6,50zł /h za zajmowanie się domem i dziećmi plus dojazdy?! I to pod stolicą??? hahhahahaha :D :D Za takie coś to około 12-15zł/h !!!

Gość banalna praca tylko
Nie zawsze sobie dojazd można załatwić. A 6,50 za opiekę nad dzieckiem i domem to możesz sobie wsadzić.

Gość MalinowaKrólowa
Tak, bardzo banalna praca. Mam doświadczenie jako opiekunka i wcale nie jest to banalna praca- wręcz przeciwnie, bardzo odpowiedzialna i absorbująca psychicznie i fizycznie ! Za dobrą nianię trzeba dać powyżej 10zł/h a jak ma ci się jeszcze domem zajmować to już w ogóle... Ogarnij się kobieto bo na głowę upadłaś!

Gość Aniqa, 32
Jak komuś zalezy na pracy to nie wymaga kokosow. Dla mnie to żadna praca tylko przyjemność i taka płaca jest wystarczająca. Nie mam zamiaru płacić grubej kasy za to, że ktoś sobie powykonuje takie zajęcia..

Gość to tak zrób
Zadzwoń do Afryki, może przyślą ci jakąś niewolnicę.

Gość Aniqa, 32
Śmieszne jest tylko to, że każdy płacze, że takie bezrobocie, nigdzie pracy nie ma- praca jest tylko wszyscy oczekują ciepłej posadki za grubą forsę :O To niech nie marudzą nieroby tylko wezmą do roboty!!!

Gość 0/10 to prowo
Wymyśl coś czego nie było.

Gość MalinowaKrólowa
Hahha masakra :D Dla ciebie to przyjemność bo to TWOJE dzieci! Dla mnie też przyjemnością jest zajmowanie się dziećmi, ale jednak robiłam to bo musiałam zarabiać- jakbym miała wybór to bym wolała leżeć dupą do góry na plaży ! Nikt dla hobby nie będzie dojeżdżał, bawił ci dzieciaki, gotował, sprzątał... Na głowę upadłaś. I może jeszcze kwalifikacje ma mieć? :D

Gość MalinowaKrólowa
Pewnie 24 :D

u nas tylko to płacą w normalnej pracy, gdzie nie trzeba mieć oczu dookoła głowy i robić dwie rzeczy na raz 6.50 za godzinę to za mało nawet na opiekę nad dziećmi, a tu jeszcze dom

Gość kama z lublina
hahahah 6zł /h ???? to ja w sklepie z ciuchami siedze na tylku i nic nie robie i zarabiam 9zł/h plus prowizja od sprzedanej rzeczy. Pracowałam jako opiekunka do dzieci i myślalam, ze zwariuje z tym dzieciakiem głupim nie moglam go spuscic z oka na 5 minut

Gość Aniqa, 32
TO NIE JA PISAŁAM O TYM 6,50! PŁACY NIE LICZE NA GODZINE A JEST TAK: Praca pon-sobota od 6:30 do 20:30. Zajmowanie sie dziecmi-3 lata i 6 miesiecy. Gotowanie, sprzatanie, jakies proste prace w ogrodzie- przyciecie zywoplotu, galezie, itd... Spacer 3h z dziecmi dzienni i zrobienie zakupow. Myslalam ze mozze jakas studenta ale wszystkie panusie mysla ze pozjadaly wszystkie rozumy 1350zł Wymagam znajomowsci 1 zagranicznego jeyka- preferowany francuski i wloski aby do dziecie sie oswajaly z zzagranica.

Gość ptasiek nastroszony
a ja mam propozycje zarobisz na porzadna opiekunke ja Ci dam 7.5 i bedziesz mi bujac moszna banalna robota, no chyba zes leniwa i Ci sie robic nie chce

a gdzie ty znajdziesz osobę która będzie tyle godzin wolna? Studentkę chyba korespondencyjną:D 14h na dobę 6 dni w tygodniu.... wychodzi ledwo ponad 4zł za godzinę... za opiekę nad dwójką dzieci... i sprzatanie domu

Gość hunfara
spierdaIaj dzifko !!!!!!!!!!!

Gość 20.41 - zajebisty podszyw!
Ha h a:D Najlepsze z przycinaniem żywopłotu :D i j. obce :D

Wyzysk,masakra.Rozumiem że jest bezrobocie,ale za 1350 zł pracować 14godz.Nie dziwię się,że nie możesz nikogo znaleźć,lepiej siedzieć w domu niż za takie pieniądze pracować.Za samo pilnowanie dwójki dzieci przez 8 godzin koleżanka płaci się 900 zł.

Gość ggfdgfgfdmmmm
jak ktos wyzej napisal, sprowadz sobie niewolnice z Afryki, to jest czysty wyzysk kobieto,glupia chyba sie ci znajdzie za taka kase,jak nie podniesiesz stawii to zapomnij,niania ktora ma sie zajmowac wszystkim plus musi znac jezyki obce, to kosztuje

Gość za 4 zl na h
blahaha