Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona....

co z nim zrobić....

Polecane posty

Gość zawiedziona....

witam was... piszę bo mam problem...i proszę tylko o to, abyście mi poradzili... nie bede sie rozpisywać, napisze w skrocie... mam faceta, zareczylismy sie, a w przyszłym roku ślub, mamy już wszystko załatwione w oststnim czasie odkryłam pewną rzecz...weszlam na komputer mojego faceta, a tam w pregladarce strona jakegos sex portalu randkowego...wiec sprwadzilam to... okazalo sie ze moj narzeczony ma tam swoj profil, a w nim nagie zdjęcie, a w opisie było: zapraszam chetne panie na sex, najlepiej z dużym biustem, jestem otwarty na wszystko..... co mam o tym myslec i czy powiedziec mu ze o tym wiem??

Boże, dziewczyno.. Ty sie zastanwiasz jeszcze??? Ślubu nie macie, a on już szuka pocieszenia w innych..?! jaką masz pewnośc, że już jakaś chętna się nie znalazła.. nie daj się, powiedz mu że wiesz i go pogoń...!Trochę szacunku do samej siebie.

Gość wielkie buuu
niestety facet cie zdradza i bedzie to robil, lubi to i nie ma zamiaru zmieniac nic nawet po slubie, traktuje to jak najnormalniejsza rzecz pod sloncem, taki sexik na boku... przykro mi ale tak juz jest, moze usunac profil i obiecywac wiele ale nie zrobil tego odkad jest z toba tylko dlatego ze wiesz,, zalozy inny w innym miejscu bedzie cie zdradzal

A jak chcesz sie przekonac, to sama sobie załóż konto, dodaj fikcyjne, wyzywające zdjęcia, napisz do niego i sie umów. Będziesz miała jasnośc, strasznie Ci współczuję:(

Gość zawiedziona....
nie potrafię się pogodzić z tym ze on takie coś może robić....odkryłam to przypadkowo....wyć mi się chce, wszystko mamy już ze slubem zalatwione, a tu takie coś.... czuję normalnie wstręt sama do siebie...że wczesniej tego nie odkryłam....:(

Gość zawiedziona....
i nie dochodzi to do mnie, mielismy takie plany, dzieci rodzina...nawet juz planowalismy kiedy sie zaczniemy starac o dziecko.... :(

Gość zielonnkkss
Nie no co ty udawaj, że nic się nie stało. Nie mów mu absolutnie, bo jeszcze zerwie zaręczyny. Przecież to tylko seks na boku, a wszystko już załatwione przed ślubem

Gość zawiedziona....
kurcze nie musici po mnie tak jechać...zdaje sobie sprawe z etgo co sie stało... tylko nie umiem tak nagle wszystkiego przekreślić, w takiej sytuacji to bardzo ciężkie...

Gość zawiedziona....
bojęsiętrochę dzięki za dobre słowo

Gość zielonnkkss
Haha wiedziałam.

Gość baśka mi ukradła nicka
zawsze szczery 0/10

hmm chyba przez takie cos nie jest konieczne odwolywanie slubu... choc sprawa jest powazna... musisz sprawe wyjasnic , jasno i wyraznie , stanowczo , bez pobłażania ..spr od kiedy tam ma ten profil

"hmm chyba przez takie cos nie jest konieczne odwolywanie slubu" - planowanie zdrady - PREMEDYTACJA - nie jest konieczne, by odwołać ślub? Osobo przedziwna, a co jest dla ciebie powodem?

Chyba trzeba to sprawdzić, o co chodzi... Dobrze, że dowiedziałaś się teraz, a nie po ślubie, ale lepiej się upewnij.. nawet może rzeczywiście trzeba założyć fikcyjny profil..

Gość zielonnkkss
Wy upadłyście wszystkie na głowę. Nie wierzę własnym oczom po prostu.