Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JellyBelly

Intrygi borderlinerow

Polecane posty

Przez kilka lat przyjaznilam sie z dwoma dziewczynami, z jedna z nich ciut dluzej, z druga krocej, poniewaz na poczatku sie nie znosilysmy. Po krotce, okazalo sie za ta druga jest chora na Borderline. Wspieralam ja gdzie moglam, chodzilam do psychiatryka gdy probowala sie zabic, odwiedzalam nma terpii w klinice itp. Po jakims czasie, ok pol roku, dziewczyna stanela na nogi, i zaczela znowu w miare normalne zycie. Potem zaczely sie intrygi za moimi placami. Wyzwiska, obelgi, typowa akcje borderline, i nastawianie drugiej ''przyjaciolki'' przeciwko mnie. Po jakims czasie zerwalam kontakt, bo bylo tego wszystkiego za duzo. One niby tryzamly sie razem, wielka dozgonna przyjazn. Niedawno minal rok czasu, i dzisiaj dostalam wiadomosc od tej ''zdrowej'', ze mialam racje, ze ona bardzie sie pomylila, ze tamta ja tak samo potraktowala. A ja wiedzialam, ze tak bedzie, dziwilam sie tylko, ze trwalo to az rok czasu :-) :-) i teraz pisze do mnie skruszona i ze zbolalym serduchem 😴 Bardzo ciezko jest budowac jakiekolwiek relacje z borderlinami, mysle, ze drugi raz bym sie tego nie podjela...

Gość Wie Lebny 1.2
Przyjazn miedzy kobietami to fikcja.

Jakbyś spytała czy ktoś miał problem z rozchwianą emocjonalnie koleżanką , to może by ktoś coś napisał, ale użycie mądrego słówka pozbawiło cię rozmówców ;)

Ano, borderlinowcy to mistrzowie w knuciu intryg i jazdy na emocjonalnym rollercoasterze ;) Ale bywają też przeuroczy w swojej szczerości i braku zachamowań :)

Gość taka draka nijaka
I po kontakcie z jedna osoba ktora jest borderline juz wszystko wiesz? I wszystkich znasz. Fajnie masz.

Gość zycie jest ciezkie
jestem troche przerazona bo poczytalam troche o tym Bordenline, i wszystko wskazuje na to, ze ja TO mam. od dluzszego czasu myslalam ze to depresja ale siegajac pare lat wstecz, nawet do dziecinstwa, widze ze to nie to. depresji raczej od dziecinstwa nie mam. zycie jest ciezkie.;/