Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

!Dosko_sie_czuje!

Ciekawe .

Polecane posty

Przygnała mnie tu nuda, bo ruszać się nie mogę za bardzo :) Aż tak źle tu jest ? Słyszałam, że śmiesznie , ale jak na razie nic takiego w sumie nie zauważyłam :) A uzależnienie mnie nie grozi hehe.

Czemuż się to ruszać nie możesz? Forum jest pełne dziwnych ludzi - owieczka chora psychicznie ze słowotokiem, Noxelia/Martva wampir który nie widzi sensu życia ale miła jest, Jennifer8787 wielka bogaczka która dorwała faceta i go wykorzystuje, Niedziel który non stop biadoli że jest przegrańcem itp :D Fajnie pogadasz z vodką, blowwww, MałąBlondynką (koneserka Frugo) i tym Niedzielem :D ;)

hm, mały wypadek miałam :) No to widzę , że wszyscy już tu się doskonale znają i wszystko o sobie wiedzą hehe :) Z Niedzielem chciałam się umówić dziś, lecz mnie chyba 'olał'.

Gość !Dosko_się_czuje.!
Sory wylogowalam sie bo cos z przegladarka mi sie dzieje. Z kad jestes bo ja z Zabrza? Przycinałam żywopłot i nasloochiwałam sasiadow przez dziure w zywoplocie. I nagle ni z tad ni z owąd wylonil sie wielki obrzezany kootas i walnal mnie w oko temu taka fotke dalam bo twarzy nie chce pokazac calej :(

podszywku 😘 Z niedzielem w realu się chciałaś umówić?! Niemożliwe.. Mamy stałą paczke - vodka, blowwww, niedziel i staszem spod monopolowego i trujemy go o spotkanie, a ten uparty nie chce :D

Gość znawca temate
Tak ma jest pasywnym gejem :classic_cool:

Gość !Dosko_się_czuje.!
Ja mam 23 lata I Strzyze zywoplot i nasloochoje a Wy ?

Młooda jestem, 18 lat mam :) Aktualnie są wakacje więc nic nie porabiam, jedynie co to jeździłam sobie trochę tu i tam, lecz zakończyłam podróże na te wakacje :)

no to proszek zanlaz kolezanke :D proszek-opowiedz cos o sobie zamiast opisywac innych. Sama nie należysz do normalnych. wg ciebie jennifer 8787 wielka bogaczka a kto zalozyl o sobie tpik i chwalil sie stenem konta !!!! hipokrytka :O 🌼 !Dosko_sie_czuje!