Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na życzenie krojenie

psychiczna szwagierka??

Polecane posty

witam, jestem 2 lata po ślubie - problem mam z teściową (wyciąganie kasy), ale olbrzymi ze szwagierką Siostra męża od dnia ślubu coraz agresywniej sie do mnie odnosi Od jakiegoś czasu na porządku dziennym są teksty - ukradłaś mi brata, poderwałas mi brata za moimi plecami, to jedyny mężczyzna, ktorego kocham to co robi to robi z miłości do mnie ... kocha ciebie bardziej niz mnie, bo mu dobrze d....y dajesz ........ i jeszcze wiele innych czy dobrze mi się wydaje, że ona ma coś nie tak z głową ?? próbowałam to olewać, obracać w żart, ale ..... nie da się Co zrobić z taką osobą? dodam, że to dorosłą baba ma 35 lat

Gość czerwona malva
czy ona i twoj brat sypiali ze sobą? :o mieszkasz z nią? jeśli nie to przestań się z nią zadawać.

wiecie co ograniczam, nie odzywam się Na szczęście nie mieszkamy razem !!!! mówiłam mężowi, że mnie męczy, a on mnie prosi, abym nie ucinała z nią kontaktu, chyba że nie da się inaczej Ja mam już dość Ona jest nienormalna Jakaś zboczona, te teksty o jedynym mężczyżnie .... no nie !! mam nadzieje, że nie spali ze sobą bleee chyba bym się porzygała

ale jak z taka gadac? mowie jej normalnie kulturalnie, ze sobie nie zycze pewnych tekstow A ta dalej swoje to jak jej to powiedziec ? skoro nie rozumie ... masakra co za wstretna baba

To twoj maz musi ta sprawe zalatwic, nie ty.Jesli ona cos takiego mowi to laczy ja cos z bratem, i to raczej nie siostrzana milosc.Przeciez to sa slowa kobiety zazdrosnej o kobiete, to nie jest normalne.Porozmawiaj z mezem i wprost go zapytaj o co chodzi.Jak twoj maz moze prosic cie o nie ucinanie kontaktow z nia?Cala ta sytuacja jest chora.

tak właśnie to odbieram, jako chore jeszcze mu nie mówiłam, że takie głupoty ona wypisuje Dopiero mam zamiar mu to powiedzieć, mówiłam ogólnie, że ona mnie męczy Ale mam jej dość, jest nienormalna