Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może to głupie

spotkanie koleżenki

Polecane posty

Gość może to głupie

wiem pewnie zwyzywacie ale chcę tylko się wyżalić, mam koleżankę, mieliśmy bardzo dobre kontakty, gdy zaszłam w ciążę bardzo duzo mnie wspierała pomagała psychicznie, aby się jej odwdzięczyć poprosiłam ją na świadka ślubu kościelnego, mąż na świadka zaprosił swojego kolegę z liceum, oni sie wtedy poznali, są do dnia dzisiejszego razem, za rok ślub mają, ale od czasu gdy oni się zeszli koleżanka bardzo sie zmieniła, a teraz już wogóle, jak by mogła to by z dumy się uniosła bo jej nierzeczony zarabia 10tys zł, już ze mną sie nie kontaktuje bo mój mąż zarabia 3tys zł, uważa się za osobę lepsza, a ja jak sie z nią przypadkiem widzę to 2dni choruję, unikam jej aby sie z nią nie widywac, inne osoby też uważają ze sie zmieniła,

Gość olej suke bura
sral na nia pies

Gość może to głupie
nie wątpię, bo kolega męża akurat sie zbytnio nie zmienił, zawsze zagada tak samo, a ona??szkoda mówić, naprawde jak ją widze to później 2dni jestem chora, wcześniej pracowała to nie raz przyjechała, teraz wiecznie nie ma czasu, bardzo się zmieniła, na gorsze, inna koleżanka takze stwierdziła ze z nią sie już nie da rozmawiać, bo trzeba umieć z nia rozmawiać, ehhh

Gość może to głupie
ehhh, pewnie ona będzie mnie z mężem prosić na swój ślub, nie mam ochoty wogóle, ona udaje teraz taka cnotkę, nie wiadomo kim ona wogóle teraz jest, a jeszcze jakiś czas temu była normalna, no cóż straciłam koleżankę, bo ja nie jestem z jej progu zamożności,