Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość welurkkkaa

czy ona jest zazdrosna?

Polecane posty

Gość welurkkkaa
No ale dalej was nie rozumiem, inni faceci są ok a jak instruktor to od razu podrywacz i leci na każdą kursantkę? ;p

Gość Cizia 10025
nie zrozumiałaś. inni faceci nie są ok. intruktor ma po prostu więcej okazji do zaliczenia młodych, ładnych dup, dlatego częściej z nich korzysta. normalny facet ma ich mniej, dlatego ryzyko związania się z takim jest obiektywnie mniejsze. kpw?

Gość szczera jak zawsze
pier*** to co ona mówi, kieruj się sobą ,ja mam 22 lata, moj facet 35 i jestem szczęsliwa, jest dojrzały, dobry w dodatku wygląda na 28-takie opinie słyszymy na jego temat:)

Gość swetłana
nie no nie leci na ciebie czekał całe 30 llat :D:D:D:D o naiwnosci :P Ponadto nie tyle wkurza mnie ta twoja naiwnosc co to stwierdzenie ze ty złowiłas Boga za nogi a inna próbujac ci zasugerowac bezsens tego ukladu wyzwana została przez ciebie zazdrosnicą. jestes niedojrzała wemocjonalnie i tymbardziej twierdze ze dostaniesz od życia takiego kopa w doope ze az ci się zeszłorocznym bigosem odbije :classic_cool:

Gość rryyyjeeeek
swetłana 🌼

Gość swetłana
czy mi powie corka o spotkaniach z 30latkiem?:) hmmm nie wiem ale dzis jesli ma jakis kłopot zawsze ze mną rozmawia, wiec sądze ze i o miłosci mi powie ;) a nie bedzie pisywac na gównianych forach :) Mam sistrzenice 23 letnią i tez mnie i swojej matce opowiada o swoich sercowych problemach :) Na tym polega wychowanie ;)

Gość Wielki Inkwizytor **
a co facet 30 letni to zły jest? młodsi właśnie tylko na seks polują starszy bardziej odpowiedzialny wg mnie

Gość NIE JESTEM KSIeCIEM
a swetłana ty nie pisujesz na głupawych forach? ekhem a może to zazdrość?

Gość radzę Tobie
zmienić ośrodek, bo ta baba doprowadzi do tego, że nie zdasz tego prawka ( z zazdrości, pewnie sama jest stara panną i żal jej dupę ściska, że masz boski sex z tym przystojniaczkiem)

Gość NIE JESTEM KSIeCIEM
myślę że facet też powinien się tym zainteresować pogadać z tamtą ona nie może się wtrącać w czyjeś życie tym bardziej że chce rozbić ten związek

Gość NIE JESTEM KSIeCIEM
up

moja droga on sobie może mieć nawet 80 lat a Ty 16, instruktorka nie ma prawa mówić żadnych uwag ani komentarzy na ten temat bo po 1 to nie należy do zakresu ej obowiązków, po drugie jestes dorosłą osobą i to nie jej sprawa a po trzecie to jest kompletny brak profesjonalizmu ona ma Cie nauczyć jeździć a odezwać sie na takie tematy może jeżeli Ty sobie tego życzysz czyli sama ją o coś zapytasz. szybko bym ukróciła takie uwagi z jej strony to jest Twoje życie i mozesz z nim zrobić co Ci sie żywnie podoba. albo bym poszla do biura na skargę że nie życzysz sobie uwag instruktorki na temat Twojego życia prywatnego lub prosisz o zmiane instruktora.mówie Ci, to nie ma znaczenia czy masz 18 czy 19 czy 25 czy 35 lat jesteś dorosła i możesz sobie po prostu nie życzyć.

Autorko? A co Ty tej babie odpowiadasz, kiedy rzuca takie uwagi? Spuszczasz smętnie oczęta i zostawiasz bez komentarza? Odnoszę wrażenie, że tak właśnie jest, więc możesz mieć pewność, że instruktorka dalej będzie sobie po Tobie jeździć.

Gość welurka
Nic jej nie odpowiadam, nie potrafię być taka chamska jak ona a z ostatniej jazdy wracałam ze łzami w oczach tak mi nagadała bo my naprawdę chcemy być razem a ona rzuca takie komentarze w stylu ,, i tak wam nie wyjdzie, co on w tobie widzi'' juz nie mam siły:[

Gość paspasbaranie5
up

a z jakiej racji sobie na to pozwalasz? jeszcze jej kurwa placisz!! nastepnym razem zatrzymaj samochó i po prostu wysiądź z niego,powiedz 'to byla ostatnia taka uwaga na ktora pani sobie pozwolila. moje zycie prywatne to nie pani sprawa (i w ogole spierdalaj i zdychaj ;)) albo bede musiala to zglosic wyżej albo pani sie uspokoi a jak sie pani nie potrafi profesjonalnie zachowac to poprosze o zmiane instruktora' i do-wi-dze-nia!!!