Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylkotylko

życie to sztuka dokonywania wyborów

Polecane posty

Gość tylkotylko

Co robić :( decyzja teoretycznie jest prosta :O ZOSTAWIĆ, ALE DLACZEGO JA MAM PŁACIĆ ZA CZYJĄŚ GŁUPOTĘ, ZA TO ŻE KTOŚ JEST CHUJEM? Dlaczego, 1 soba zdradza, a druga cierpi podwójnie.... Istnieje w ogole prawdziwa milosc? tyl czytam na forum różnych historii, włos się jeży na głowie, tyle zdrad, oszustw. Jedni wybaczają, drudzy nie. Ale jak tu żyć z takim kamieniem na sercu? Czy jest tu ktoś kto wybaczył zdradę (a nawet dwie:(). Boże, zlituj się nade mną.

Gość lukrecja_borgiaa
raz mozna sie pomylic ale dwa to juz swiadoma "polityka"

Gość jcvghbjn
Boże, zlituj się nade mną." z tym to do kosciola :D

Gość tylkotylko
no i to najbardziej boli, DWA - kurwa dwa, dwa, dwa razy :(

ja wybaczylam zdrade choc wiem o niej na 1000% ale on nigdy sie do konca nie przyznal, ciezko bylo ale z czasem jakos poszlo zycie dalej...minelo juz jakies 5 lat to gdzies ciagle jest

Gość obelixmnjiokmnj
dwa razy mnie zdradzil. boli caly czas nigdy sie tego nie zapomni. nie warto wybaczac ja nie umie odejsc choc nie jestem szczesliwa.

Zdradził raz to zrobi to drugi raz i tak w kółko ... Nigdy bym nie wybaczyła jeśli mój facet poszedłby z inna do łóżka ale jeśli to tylko pocałunek lub głupi flirt to jescze mogłabym wybaczyć jeśli na prawde bym go kochała.

Wybaczyć mozna, ale zapomnieć nie. Osobiście nie wiem ,czy mogłabym byc z człowiekiem, który mnie zdradził. A życie własnie polega na dokonywaniu wyborów.

Gość tylkotylko
no i nigdy nie zapomnę, a czy da się być z człowiekiem, który nas zdradził nikt się nie dowie dopóki na własnej skórze się nie przekona...