Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Gwiazda czy asteroid...

Polecane posty

a wy znowu o tych jajcach i parówach :O udam, ze tego nie widziałam :O ej, no i się nie utopiłam :(

do piwa może i nie, ale ja chętnie bym zeżarła 😭 jestem uzależniona od jedzenia, całymi dniami myślę o jedzeniu, planuję co zjem, planuję składniki.. wszystko idealnie planuję :O

a tak w ogóle kupilam dzisiaj na lumie czarny długi sweter i bluzke za dużą w PTAKI :O :( taką jasną w czarne ptaki.. nawet nie wiem co to za ptaki :O

Proszek no tak ukradkiem miałam nadzieję, że moze uda mi się najebać jednym piwem i niechcący się utopię, ale jak widac nic z tego :( no takie ptaki :D lubię za duże rzeczy.. takie wiecie.. oversizowe blowwww, gdybym ja tak potrafiła :( ale ja nie potrafię, oczywiście :O

Ja osobiście nie jestem gruba, ale uwielbiam jeść. Jak się np. kłade spać to już obmyślam co zjem na śniadanie. W pracy myślę o obiedzie później kolacja. Non stop coś podjadam, a doopa rośnie :O. Trzeba by się wziąć za siebie..

Proszek, no ja mam dokaldnie to samo. ja ide spac z cholernym psychicznym glodem. Nie mam nadwagi, ale ja jestem niziutka i wszystko mi idzie w uda :O

Proszek, ja palę raz na jakiś czas. jak uda mi się podpiertolić komuś :O bo sama nigdy nie kupuję. i nawet kiedy palę, głód nic a nic się nie zmniejsza. ale ja mialam kiedys problemy z tym.. i mam nadal :(

Proszek, ja np. w pracy zjem śniadanie i nie mogę się wręcz doczekać kiedy zjem drugie, a kiedy zjem drugie śniadanie myślę cały czas o jedzeniu, dlatego, że nie objadłam się do bólu brzucha. No i wiadomo... gdy wrócę do domu.. wtedy objadam się do bólu.

blowwww, bardzo chcialabym.. o niedzielu nie piszę, bo on nie chce nawet swojego imienia wyjawić :(

ja wiem jak ma blowwww, a nikt nie wie jak ja mam na imię. Ja mogę tylko na privie napisać :O

vodka, znasz mojego maila ;) napisz mi bardzo ciekawa jestem:D blowwww, właśnie tym co teraz mówisz jeszcze zaostrzasz moją ciekawośc. Nie wstydź się, co najwyżej nie zaśniemy w nocy :D ;)