Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Gwiazda czy asteroid...

Polecane posty

I choć nie płaczę przy tobie, coś między nami jest Uśmiecham się do siebie trochę tajemniczy Znów pytasz o czym myślę, odpowiadam że o niczym Hej hej na pierwszy rzut oka Hej hej nie widać, że kocham :(

a z takich głupot informatycznych ten egzamin :O właściwie to nie głupoty a poważne rzeczy tylko do niczego nie przydatne no i nie ma się zupełnie z czego uczyć, w internecie nic nie ma, notatek nikt nie ma... na wykłady trzeba było chodzić i uważać ale wolałem spać zamiast na wykład iść :O

ja wcześniej jeszcze miałam całkiem dobry nstrój, ale teraz jakoś tak się spiertolił. mam takie własnie zmienne nastroje. od zajebistego, do kurwa bardzo bardzo bardzo chujowego :(

nie wiem, może jakoś się uda... mam jakieś tam slajdy z wykładów bo udostępnił wykładowca, ale w nich gówno jest, może jakbym się wszystkiego wyuczył z tych slajdów to by na 3 dało radę, ale mi się nie chce uczyć :O jak w tamtym tygodniu miałem roboty na podwórku to nie miałem doła, a jak teraz siedzę w domu żeby się uczyć to mam doła i się nie mogę zmobilizować :O

bo najgorzej jest zacząć.. ale jak już zaczniesz się uczyć i wpadniesz w rytm to jakoś pójdzie. jak masz na imię ? :(

dlaczego ? :( wiesz, ze ani blowwww, ani ja nie zdradziłybyśmy nigdy na kafełe Twojego imienia :(