Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izzka028

Jak zauroczyć faceta?

Polecane posty

Wpadł mi w oko pewien facet, spotykam go na polowaniach. Nie wiem jak go w sobie rozkochać :/ Chodząc na polowania nie mogę ubierać jakiś skąpych ciuszków ani butów na obcasie. Więc moje pytanie brzmi: co mam robić?

Gość Guru Ruhampsa Jaksra
Z zaskoczenia nasraj mu do ryja. To go powinno ująć.

No troszkę do siebie się odzywamy... spogląda na mnie i się uśmiecha. Ale nie wiem co jeszcze... przecież nie będziemy wiecznie się do siebie uśmiechać :/

Jak już z Nim rozmawiasz to zapytaj o dzień,o samopoczucie,o cokolwiek ;) Żeby nawiązać temat tylko nie spinaj się przy tym zbyt,bo możesz coś powiedzieć głupiego 🖐️

No postaraj się, może zaproponuj mu kawę? Wiem że to może wyjść głupio,bo to przeważnie facet powinien proponować,ale zawsze przy kawie jak się zgodzi możecie się bliżej poznać ;) Uciekam

Gość jaaz
To zagadaj do niego, nic innego nie ywmyślimy :) Chyba,ze upozorujesz upadek wprost w jego raniona ;)

Gość van helsing
strzel mu w serce ,może się kapnie o ci kaman

na polowania chodzisz? nie szkoda ci tych biednych zwierząt morderczynio ? on tez koljeny bezmózg przypał morderca zwierząt dla sportu. kur.wa nie toleruje takich ludzi, sorry ale mam nadzieje ze za smierc tylu zwierząt nigdy ten palant nie spojrzy nawet na ciebie.. kurdeeeeeeee no wrrrrrrrrrr

Gość szczotkowalnia
Zaraz "mordercy"....Ciekawe czy autor tej głupawej wypowiedzi je mięsko pochodzące z rąk zabójców świń????? Moim zdaniem zagadaj go o jakąś fachową poradę dotyczącą polowania, faceci lubią być ponad głupiutkie kobietki :D

Gość mistrzyni szybkiego lizania
za moich czasów to nie trzeba było ubierać skąpych ciuszków żeby w sobie rozkochać faceta ale teraz widać takie pokolenie szmat wyrosło

nie kochanie, autorka glupawej wypowiedzi nie je miesa swin poniewaz swinie są zwierzętami o inteligencji porownywalnej do psa, mozna ja udomowic, bedzie reagowac na swoje imie, pokocha swojego wlasciciela, ma bardzo dużą wrazliwosc skóry i chociazby za to nie moglabym zjesc takiego zwi9erzecia podobnie jak psa czy kota. czym są w ogole kurna te polowanie jesli nie mordowaniem bezssensownym zwierząt? czym sobie taka chcąca życ sarenka czy jelonek czy dzik zasluzyl na smierc? bo sobie tak jakis przypał na durnym polowaniu tak zdecydowal? miesa jest od h.uja w sklepach miesnych nie trzeba jeszcze biednych dzikich zwierząc pozbawiac zycia. autorko jestes morderczyną zwierząt twoj niedoszly lowelas takze kto uwaza inaczej jest gorszy od zwierzęcia. koniec kropka mozecie sobie pisac co chcecie, zdania nie zmienię

Gość gregooo
Jak wyciągnie flinte, to weź się za nią

ależ gdzie ona chodzi na polowanie no co Ty :D łapanie kur to nie polowanie:D

jak w oogole mozna byc zafascynowaną jakimś popaprańcem rozkochanym w zabijaniu? ja np nie moglabymbyc nawet z kims kto pracuje w rzeźni. serio.

moja znajoma wyszła za grabarza i sra milionami:D

"miesa jest od h.uja w sklepach miesnych nie trzeba jeszcze biednych dzikich zwierząc pozbawiac zycia. " A myślisz, że skąd w sklepach jest dziczyzna? Poza tym niektóre zwierzęta trzeba tępić i wypraszam sobie określenie mnie jako "morderczyni"

Obrączki żadnej nie nosi Nie opowiada nic o żadnej kobiecie kiedy inni się wypowiadają, więc wydaje mi się, ze nie

Gość feromony w sex shopie
:) psik psik i jest Twoj

Już po polowanku i jak wcześniej pisałam opowiem dzisiejszy dzień w skrócie ;) Postanowiłam zagadać do pana Maćka, poprosił żebyśmy przeszli na ty. Trochę pożartowaliśmy, pośmialiśmy się i umówiliśmy na klawe :D

Gość gfgffgttr
objerzj sobie któryś tam odcinek serialu dom jest tam scena jak leszek rucha jakoms na polowaniu i cała ta akacja jak do tego doszlo po prostu zastosuj sie do tego