Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olczykaczykiwiczyk

jeśli żona to tylko ze wschodu bo Polki są juz całkiem zdemoralizowane

Polecane posty

To było tylko zdjęcie od tyłu :D nie wiem czy taki mam "tył" ale figura generalnie podobna:) heheh:P A skąd wiesz czy to nie byłam ja ta na zdjęciu, jakaś miła pomarańcza go kiedyś wkleiła, w okularach:P

Kurs zrobiłam rok temu już, byłam nawet na egzaminie, teoretyczny zdałam za pierwszym razem ale na placu zawaliłam. Potem nie miałam czasu, tak mi schodzi. Najpóźniej do końca studiów podejdę :)

Gość pawellus
to ja może z innej beczki... jeśli żona tylko ze wschodu to ktoś zna może te serwisy : onona.ua , cafeclub.ua , love.mail.ru ? podobno całkiem w porządku.

Gość kindy_wel
Żona ze wschodu, a mąż z zachodu? Ta druga opcja wydaje się całkiem niegłupia:) Ostatnio stwierdziłam, że warto wychylić się poza granice kraju i może jednak poszukać szczęścia u boku mężczyzny spoza Polski, który będzie bardziej szanował kobietę? Nie chcę uogólniać, ale faceci w Polsce chyba myślą, że mogą wszystko zrobić i ujdzie im to płazem. A my z kolei musimy się non stop starać, żeby on przypadkiem nie odszedł do innej. Nie wiem, za dużo miałam takich doświadczeń i już powoli mam tego dość. Tak jak wcześniej szukałam faceta na mydwoje.pl, Polaka, teraz stwierdziłam, że jednak zaznaczę opcję, żeby proponowało mi też obcokrajowców, może z kimś takim znajdę szczęście?

Gość renesdek
I w ten oto sposób zostaniesz dla kogoś jedną z tych żon ze wschodu :) Ale nie zdziw się jak Twój przyszły małżonek na początku znajomości zapyta Cię przez Skypa jak to możliwe, że w Polsce mamy już internet ? I po ile u nas stoi rubel ? I w ogóle jak to możliwe, że mamy własny język a nie mówimy po rosyjsku? Hahaha.

Gość kindy_wel
OK, to prawda, że w ten sposób zostanę żoną ze wschodu, ale jednak nie tak dalekiego wschodu, jak w przypadku Polaków, którzy szukają żony ze wschodu;)Ale myślę, że trochę przesadzasz z tym, jak obcokrajowcy traktują nasz kraj. Na pewno nie ludzie z Europy, tutaj z Niemiec czy Austrii. Rozmawiałam z kilkoma facetami właśnie na tym portalu i nie spotkałam się jeszcze z tak dziwnymi pytaniami o których Ty piszesz. OK, ludzie z USA pewnie faktycznie mogą mieć taki obraz naszego kraju, ale oni przecież myślą, że Afryka to kraj:) Ale ci nasi bliżsi obcokrajowcy nie mają tego typu wątpliwości, spokojnie. Widzę, że mają bardzo normalne i uczciwe podejście do kobiet, przynajmniej póki co na takich trafiałam na portalu.

Gość arkass
Nie rozumiem skąd tyle optymizmu i dumy. Dla Niemca, Anglika czy Francuza będziesz jeszcze większym wschodem niż dla Polaka Ukrainka czy Rosjanka. Pod tym względem my, Ukraińcy i Rosjanie to jedna, wielka, postradziecka masa. Przykre ale prawdziwe. I obyś nie zrozumiała tego zbyt późno.

Gość szukający uległej.
Pomijając Rosjanki dla których Polacy są w gruncie rzeczy biedakami i Ukrainki, myślicie że żonę Białorusinkę dałoby się łatwo spacyfikować? Tzn. ślub od razu z rozdzielnością majątkową i wszystkie zakupy na faktury imienne na mnie, tak żeby do żony nic nie należało i była całkowicie zależna ode mnie?

Gość szukający uległej
Hej, wracam w sumie po prawie dwóch latach. Czyżby temat umarł?

Gość gość
jak tam pacyfikacja?

Gość szukający uległej
W sumie to nijak, bo miałem w tym czasie inne zajęcia niż szukanie żony na Białorusi. Można się na to oburzać, ale ja jestem szczery. Jak będę szukał, to takiej żebym ja był Panem i Władcą w domu, żebym miał posprzątane, ugotowane i uprane. Żeby mi ktoś urodził 4 dzieci, bo taka liczba mi się podoba. I żeby ten ktoś dobrze wyglądał, jak się będę chciał z żoną gdzieś pokazać czy zabrać na wakacje nad morze. I żeby się małżonka za bardzo nie interesowała o której wracam z pracy, bo kochliwy ze mnie człowiek i nie jestem stworzony do wierności, z czego nawet po zawarciu związku małżeńskiego nie mam zamiaru rezygnować ;)

Gość szukający uległej
I jeszcze, bo byłbym zapomniał, potrzebuję małżonki, która jak wrócę do domu i powiem od progu że chcę ją przelecieć w przedpokoju, to nie zacznie opowiadać pierdół że nie ma ochoty albo ją głowa boli, tylko raz dwa jak na komendę w wojsku zdejmie co trzeba, oprze się o ścianę i wypnie w moją stronę swoje gołe i gotowe cztery litery :D