Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olczykaczykiwiczyk

jeśli żona to tylko ze wschodu bo Polki są juz całkiem zdemoralizowane

Polecane posty

To były twoje słowa. Nie napisałem abyś tłumaczyła, a ty mimo wszystko się wyrwałaś. za odpowiedź wystarczyła mi twoja wypowiedź po tym pytaniu:) całą sobą wołałeś bezgłośnie "TAK" :P

Gość mimozeanka
nie przeszkadza mi - po raz kolejny informuję :-) korzystając z pewnego doświadczenia i wiedzy chcę wspomnieć przy tym temacie, że nie bedzie tak różowo jak to sie ochotnikom-poszukiwaczom wydaje i argumentuję - dlaczego może być mniej różowo lub nawet całkiem czarno. Optymizm przy poszukiwaniu drugiej połówki jest oczywiście bardzo wzkazany, ale o mysleniu, że ma sie do czynienia z realnym, konkretnie uwarunkowanym człowiekiem, a nie mirażem z artykułu, też nie należy zapominać.

Gość rybkagłebinowa
ike chyba "całym" sobą jeśli już;)

czeski błąd:) całym sobą:) zapomniałam , że organizacja podobno jest facetem :)

Gość rybkagłebinowa
Jest facetem, owszem. I to nie byle jakim :)

"za odpowiedź wystarczyła mi twoja wypowiedź po tym pytaniu całą sobą wołałeś bezgłośnie "TAK"" Z interpretacją czyichś wypowiedzi również masz problemy... ehhh... mimozeanka, "Optymizm przy poszukiwaniu drugiej połówki jest oczywiście bardzo wzkazany, ale o mysleniu, że ma sie do czynienia z realnym, konkretnie uwarunkowanym człowiekiem, a nie mirażem z artykułu," Ja nigdzie nie napisałem, że owy artykuł jest jakiś specjalnie genialny. On po prostu porusza ciekawą kwestię, nad którą się miło dyskutowało :)... choć niektórym dziewczynom puściły nerwy i zostałem okrzyknięty forumowym fajtłapą :P.

Z interpretacją czyichś wypowiedzi również masz problemy... ehhh... również ?:D :D czyli przyznajesz się, że ty masz?:P

Wiesz Ike... ja to nawet słyszałem, że ty kobietą podobno jesteś . Niesamowite czyż nie? fakt:D niesamowite:D mózg śpi oczy śpią uszy czuwają :classic_cool:

Gość mimozeanka
dyskutowałeś nad tą JEDNĄ miłą Tobie kwestią: na Wschodzie dziewczyny są cieplejsze i bardziej kobiece i tego potrzeba mężczyźnie- recepta: zdobyć brankę ze Wschodu i będzie pięknie. Ale problem jest w tym, że to jest właśnie miraż- tam też NIESTETY nie ma kobiet, których jedynym celem życiowym jest sprawnie i perfekcyjnie obsłużyć w każdym zakresie swojego Misia. Żeby taki zwiazek pełen ciepła i czułosci mieć, trzeba sobą cos reprezentować i sie wysilić. Nie wystarczy być Lachem w Odessie.

mimozeanka, "dyskutowałeś nad tą JEDNĄ miłą Tobie kwestią: na Wschodzie dziewczyny są cieplejsze i bardziej kobiece i tego potrzeba mężczyźnie- recepta: zdobyć brankę ze Wschodu i będzie pięknie." Spłyciłaś sens moich wypowiedzi w tak drastyczny sposób, że aż nie mam zamiaru tego komentować ponieważ musiałbym ponownie wszystko tłumaczyć - soory, nie ma sensu.

Wybacz Ike, wybaczam a co do potyczki to podobno zakończyła się parę naszych wypowiedzi temu podobno... a mówią, że to baby muszą mieć ostatnie zdanie:P czas sprawdzić naszą płeć :P

ŚOZ, spokojnie :) trochę owocowo, rozpoczęła się u mnie produkcja soku malinowego:P Na polku duchota przeokrutna nastała... A Ty jak tam? Wyspałeś się? :)

Gość mimozeanka
śmiecicie w wątku, maile piszcie do siebie, to byłoby w lepszym tonie niż publiczne rozmówki na prywatne off-tematy. co za forum...

Gość robaczkoś
polskie waginy transformują w penisy i to jest przykre

Jeeee , sok malinowy wymiata rzeczywiście zapowiada się wyjątkowo interesująca rozmowa..

Gość robaczkoś
brzuszki polek transformują w kaloryferki to jest mało estetyczne