Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleoooo

Inkospor Active Red Voltage-napój kofeinowy

Polecane posty

Gość kleoooo

Zawiera trzy razy więcej kofeiny niż kawa, dodatkowo ma jeszcze guaranę, która według naukowców zmniejsza apetyt i przyspiesza przemianę materii. Według producenta kofeina uwalniana jest stopniowo, dzięki czemu nie ma skutków ubocznych typu kołatanie serca czy podenerwowanie. Chciałabym zacząć stosować, ale boję się że będę własnie podenerwowana, pił to ktoś?

Gość kleoooo
Ta kofeina oczywiście jest z guarany, a nie że produkt zawiera dodatkowo jeszcze guaranę dopiero doczytałam.

Gość siłaczka...26
Firmę Inkospor znam, bo praktycznie za każdym razem jak idę na siłownie, to kupuję sobie napój izotoniczny i odżywkę z l-karnityną żeby szybciej wytapiać tłuszcz :D Natomiast tego napoju nie próbowałam, niemniej jednak jego powinno się pić przed/ po treningu? Czy też o dowolnej porze dnia, np. w zastępstwie kawy?

Gość kleoooo
Taaak mówisz, że dobra firma, dzięki za odpowiedź bo już myślałam że nikt się nie odezwie. To się pije przed treningiem, ja jednak zamówiłam ten produkt na stronie internetowej inkosporu i czekam na przesyłkę. Nawet nie wiedziałam, że w takich stacjonarnych sklepach też można kupić, a w aptekach tez? czy tylko w sklepach sportowych?

Gość Trenerka34
To jedna z najlepszych firm oferujących tego typu produkty. Ja kupuje je tylko w sklepach dla sportowców, w innych nigdy ich nie spotkałam. Fajna jest seria active balance. Batoniki i napoje izotoniczne to dla mnie hit. Napoje kofeinowe pije się zamiast kawy.

Gość kleoooo
A to ten kofeinowy napój można pic także jeśli się nie trenuje a jedynie zamiast kawy na pobudzenie? Ja zrobiłam zamówienie w sklepie internetowym inkosporu, bo w naszym mieście w sklepie sportowym nie było tego napoju z kofeiną, ale batoniki i woda była to kiedyś spróbuję. Bo takie batoniki to właściwie po co są?

Gość do kleooo
W aptece produktów z inkosporu na pewno nie kupisz - jedynie w sklepach sportowych i na ich stronie internetowej. Ja kupuje izitoniki i kapsułki z l-karnityną na siłowni, przed ćwiczeniami. Oni prowadzą tam właśnie sklep sportowy :)