Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cfvgbhjkl;

Nergal uniewinniony dla sadu podarcie pisma to przekaz sztuki !! Zenada!

Polecane posty

Gość Nergal został uniewiniony
spadaj ty matole od yebania Nergala, głupi ćwoku. Hedonista to człowiek, cieszący się życiem, a nie jakis piśdzielec grecki. Możesz jeszcze w jaja cmoknąć ojczulka z Torunia, kmiocie.

mam nadzieje, że Nergal zaskarży, tych pisowskich kmiotów i będzie miał odszkodowanie, za nękanie.

Gość Metalucifer
"udajemy , ze to bzdura , taka kultura , show , zupełnie nic związanego z wierzeniami , wiarą bo jesteśmy tacy nie za bardzo chcący wnikać w takie sprawy nieco głębiej" jelonek - bo czasem po prostu nie ma nic głębiej! to jest po prostu zabawa, no nie wmówisz mi, że banda nastolatków zakładająca kapelę matalową serio czci diabła. jak to powiedział Kerry King ( cytat z pamięci, ale sens jest ) : "w tamtych czasach po prostu upijaliśmy się, braliśmy do ręki biblię szatana i udawaliśmy,że wiemy co robimy"

Gość jelonekkk..
klecha od szatana nie będzie czarny , zamyślony , klęczący , modlący się , pouczający , wyrzekajacy się będzie przeciwieństwem - czyli hedonistyczny , pseudobarwny , zmienny , prowokujący , udający zawsze życie i wyszydzający , 'tamtych klechów '

jem kupę :classic_cool:

Gość jelonekkk..
ja też grałem kiedyś czasami dość ostro , i nie ma nic w tym zdrożnego, ale jak zaczynają się agitacje innych nawiedzonych , zloty czarnych i smutnych z odwróconymi krzyżami szukających natchnienia w tej muzyce , to nie jest już śmieszne widać , że nie o sama muzykę tutaj chodzi

Gość Sapientia Lucifer
I tak traficie wszyscy do piekła więc zamknąć mordy. Niech rzuci kamień pierwszy który przestrzega 10 przykazań ?. Myślicie że jak połazicie troszkę do budynku z krzyżem na dachu i wsłuchacie się w słowa księdza to zostaniecie zbawienie i traficie do raju ?. Takiego chuja. Po za tym wasza wiedza o religii jak i kościele kończy się na naukach szkolnych.

offerma ty koszmarny durniu, Biblia zawiera w sobie Torę, ty głupi kutasocmokaczu JarKacza.

Gość Katolskie kłamstwo
"Chrześcijanom zawsze łatwo dać po pysku i w pysk napluć, bo nie podpalą, nie pobiją, nie zgwałcą kobiety. Nie oddadzą, nadstawią drugi policzek, końcem końców na własną zgubę." Nie podpalili i nie pobili ale do sądu podali :O Jezus nakazywał miłować nieprzyjaciół swoich a nie po sądach ich włóczyć. Widać w Jego czasach inni chrześcijanie byli ...:O

no i straszna mu się krzywda stała z tym pozwem, tylko mu reklamę zrobili

Jezus może i nakazał, ale ta religia jest pawłowa, więc na jakiego kutas tu z Jezusem wyjeżdżasz, matole?

reklamę to ten pisior sobie w cieniu Newrgala robi, bo Nergalowi to reklame i nie tylko , ale i szpik załatwiła Doda.

Gość Lucyfagus
Nergal ma rację.

Gość jelonekkk..
właśnie na tym żerują sataniści, ateiści i inne religię , że Jezus nakazał nadstawiać 'drugi policzek ' ale nigdzie nie nakazywał palić Biblli ;( chrześcianie dość długo nadstawiali ten policzek , wszystkim opluwającym i wykorzystującym to

offerma , matole lepiej ty zostań kutasocmokaczem JarKacza, bo już tak głupi jesteś jak jego kutas.

Ja jestem oburzona zachowaniem Nergala.Faktycznie, czemu to zrobił akurat z "Pismem Św." a nie z czym innym.....też mi bohaterstwo w czasach, kiedy co niektórzy już sikali na krzyż przed Pałacem Prezydenckim.Niestety żyjemy w czasach, które dają na to przyzwolenie. Dla mnie to obojętne, czy ten pan jest ateistą czy nie.....chodzi tu raczej o umiejętność zachowania się z szacunkiem.Brak temu panu klasy i tyle.Niestety niektórzy głupcy będą go zaraz naśladować, uznają, że to w modzie.Kryzys wartości.

Nergal zrobił to samo co zrobił Nitzsche, jest antychrześcijaninem . Dziwię, się że ten pisior ścigający sekty nie weżmie się za ks. Natanka.

Gość nergal zachowal poziom Dody
mimo ,ze jestem ateistka, jestem jego akcją zniesmaczona. Chamstwem jest niszczyc czyjes swietosci ( to tak, jakby np ateiscie podarli zdjecie matki czy dziecka) . Zdejmowanie gaci publicznie itp to nie sztuka tylko pojscie na latwizne i chec zdobycia popularnosci za wszelka cene. A polemizowac z kosciolem jak najbardziej mozna, ale w kuturalny sposób.

kiedyś oO'Conor porwała portret Jaśka Pawełka Zwei, ot taki wyskok młodości

Gość Mossberg 590
"czemu to zrobił akurat z "Pismem Św." a nie z czym innym." Bo na lekcjach religii mial katolicyzm.

Gość mamutkowa
Na ciebie Beliar to szkoda się zrzygać! Mam nadzieję, że na ciebie się ktoś zesra i zeszcza!!!

Gość floreciittaa
No właśnie jakie ma prawo ma to scierwo nergal obrażać coś co dla bardzo wielu osób jest świętością!!! Cuj jebany! Jeszcze bardziej zjebany sąd nie wziął pod uwagę okoliczności ucierpienia godności religijnej tych wszystkich ludzi!

Gość Mossberg 590
"i jak to go niby uprawnia do profanowania symboli katolickich i obrażania katolików?" Ma prawo byc wkurwiony, ze karmiono go tymi religijnymi klamstwami w mlodosci.

Gość floreciittaa
Zgadzam sie z Tobą oferrma w 100%. Popatrzmy jeszcze na nasze nędzne i godne pogardy sądownictwo. Przekaz sztuki - dobre! Niech ktoś wygrzmoci sędzine, uwieczni to i powie, że to w ramach sztuki!

Gość jelonekkk..
' bo na lekcjach religii miał katolicyzm ' religia nie jest obowiązkowa !!! idiotyczne wymówki szukajacych problemów , którzy mają ze sobą poważne problemy i próbuja znależć jakieś modne, poprawne i akceptowane przez rówieśników ujście swojej narastającej agresji taki KKK , czyli bić murzyna , czyli kk ..bo najłatwiej ;)

Gość mamutkowa
Mossberg 590 no co ty nie powiesz! To niech spali biblioteczke swojej katechetki lub mamuśki, a nie biblie idiotko!

Gość mamutkowa
co za ludzie a chuj was obchodzi co robi z biblia wasza jest nie! Takie tępaki jak ty są o coś poważnie ubożsi więc i tak nie zrozumiesz i odpowiadać nie będe!

Gość Mossberg 590
"religia nie jest obowiązkowa !!!" Ale krzyz w kazdej sali lekcyjnej juz wisi obowiazkowo i jest to jedna z form religijnej indoktrynacji. Jebac indoktrynacje.

a to co robi ks Natanek, to nie jest profanacja religii, tworzeniem nowej sekty