Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marze marze marze

wasze marzenia

Polecane posty

Gość marze marze marze

Jakie mieliscie marzenia bedąc dzićmi lub nastolatkami?? Udało wam się je spełnić chciaż po częsci? Jeśli tak to czy jestyescie dzieki temu szczęśliwsi? :)

Gość van helsing
ja chciałem zeby stał krzyz przed pałacem prezydenckim spełniło się :-)

Zawsze chciałam mieć kochającego męża, dziecko, i bardzo dobrą prace. Mam to wszystko, ale i tak czegoś mi brakuję, chyba sobie kupię kotka:)

Gość marze marze marze
fiku mikuuu życzę Ci, żeby się udało:) becia to wspaniale ze są ludzie, ktorych marzenia sie spełniły:) a co do tego, że czegoś Ci brakuje to zazwyczaj jest tak, że najlepsza jest droga do uzyskania swojego szczescia, bo gdy juz je będziemy miećbędzie własnie nam czegośc brakować lub będziemy chcieli czegoś wiecej;)

Gość Annalala
Ja chcialam miec sklep rybny jeszcze troche do otwarcia trzymacjie za mnie kciuki

Gość krol rybny szczupak
Chcialbym by moja zona byla skizto . Kochanka zas lookrecja.

Gość marze marze marze
Annalala trzymamy;) ten ostatni niedziel coś się stało, że masz takie podejscie? Wi-Olka-Demolka a jakie miałaś marzenia? Może jescze nie wyszystko stracone:)

jak byłam dzieckiem nie miałam marzeń....przynajmnej nie pamietam Teraz za to mam ich aż za dużo 1-Rajd konny po Mongolii 2-Podróż po dzikiej Afryce(minimum 2 miechy) 3-Dom z widokiem na ocean

Gość Macius skarbie
ja chciałam wielką miłosc :) i ją miałam , miałam cudownego chlopaka i fajne chwile... ale było minęło :)

Gość Kingazdredami
ja chcialam zapolowac na Aligatory badz Lwy na cos niebezpiecznego powiem wam co sadzcie o tym?