Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdhjhkhkhio

torebka za 450zł dla 16latki, to teraz norma?

Polecane posty

Gość a jaaa
Nie podoba mi się ta torba,za cho*lerę bym takiej nie kupiła:o

Gość janusz z bydgoszczyy
Agnieszko! Nie podoba mi sie ta torebka, nie pasuje do Ciebie ta czaszka ani troche!

Gość skizter
Skizto ,wiesz ile razy juz to slyszalem?? Zycie zweryfikuje wszytko:).

450zł? 120 euro? buahhahaha, za tyle to ja mam fajki na pół miesiąca kuuuurwa jeszcze sie rozliczają 🖐️

Gość sdhjhkhkhio
ten motłoch obrazuje większość społeczeństwa a potem są pretensje, ze dzieci nic nie szanują, skoro np. 6latka ma iphona którego nosi do szkoły ech, i się dziwią, że takie bezrobocie. praca jest ale te młode pokolenia nienauczone pracy, na start by po 5 tysięcy chcieli

Gość do skitzo czy jak jej tam
EJ NO FAJNA tylko bym te breloczki upierdoliła :D jeżeli pasuje do Twojego stylu ubierania to kupuj śmiało :)

Gość taka slodka
"No wiem. Czaszka pieprzy tę torebke, ale reszta jest taka cudna" - jak ta czaszka jest na pol torebki malolato ;d hhaha ;dd a po 2 skizto musiala sie pochwalic ze to o nia chodzi w tym temacie ze sobie torebke za 450 kupuje :D:D masakra co za dziecko ;d

Gość Evvvvvka
Och juz tak nie przezywajcie ze torebka za 400 to taki straszliwy luksus. Jesli jej rodzicow na to stac to jej kupują markowe rzeczy co was to obchodzi? Jeszcze moze gdyby wstawiała linki rzeczy z allegro za kilka tysiecy zł to zrozumiałabym oburzenie ze jest rozpusczona ale kilka stowek? Nie wszyscy muszą wychowywac sie w rodzinie gdzie ojciec za 1200 brutto ma wykarmic 10 osob. I kto wam powiedział ze ona kiedykolwiek bedzie musiała pracowac za 1500 zl tak jak ktos wyzej wspomnial? A torebka jest okropna. Gdyby nie ta czach to pewnie byłaby nawet ok ale jesli masz rzeczywiscie 16 lat to moze tak dzieciaki noszą:)

Chcialam znać opinie kafetriuszy, bo moi znajomi raczej mieli negatywne :P I pisałam juz, ze ta torebka w POLSCE tyle kosztuje, a nie ogólnie.

Gość jeśli miałabym taki wybór to
wolałabym, żeby moja córka w wieku lat 16 nosiła drogie torebki i nie liczyła się z pieniędzmi, niż żeby rozliczała nie tylko siebie, ale i innych, wręcz obcych ludzi i ich dzieci z to co kupują, za ile i "czy aby". Może za dużo pieniędzy źle wpływa na charakter, ale za mało niestety czasem też. Poza tym ktoś te torebki produkuje, ktoś reklamuje, ktoś sprzedaje, wszyscy zarabiają i wydają na inne rzeczy np. fryzjera i kaszę, a PKB nam dzięki temu rośnie.