Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemyslenia nocą

żeby w polsce było lepiej, to musi pokolenie urodzone w latach 80 dojść do władz

Polecane posty

Gość przeciwnik lucjana
nieiwasto, gdybys znała proroctwa biblijne, kojarzyła byś troche, rozumial i zauwazał uderzajace podobieństwo do dzisiejszych wydarzeń, opisy bestii do dzisiejszych organizaji itd, rozumiala byś dlaczego mimo tego ze wszyscy chca lepszej polski, lepszego swiata i tak nic sie nie zazębia, wiedziala bys jak sytem bankowy sztucznie manipuluje i celowo zadłuza panstwa by przejmowac nad nimi kontrole, gdybyś sluchala wykladów o 100kroc madrzejszych od siebie, przynajmniej zastanowiła bys sie czasem czy aby nie prawda

Gość przemyslenia nocą...
w dupie mam te twoje wypociny. załóż sobie swój temat i tam wypisuj te swoje pocypały 10 razy zmieniając nick, aby dodać sobie wiarygodnosci :D albo wez sobie ten trollu, internetowy napinaczu, który wyzywa wszystkich co mają własne zdanie na temat teorii spiskowych i uwazaja to za brednie. nara 🖐️ ps: o jaki żal teraz troll bedzie mi nicki zaczerniał, bo z wscieklosci nie moze wyrobić, bo ktoś wysmial jego i jego fanatyczne urojenia :D ps2: zglos się do psychiatry :classic_cool:

Gość BENEDYKT_XVI
idź do szkoły kretynko... takich debili jak ty żydki lubią kroić oj lubią...

Gość przeciwnik lucjana
po co wam tyle jadu?? oboje potrzebujecie mądrosci

Gość BENEDYKT_XVI
ps: o jaki żal teraz troll bedzie mi nicki zaczerniał, bo z wscieklosci nie moze wyrobić, bo ktoś wysmial jego i jego fanatyczne urojenia ps2: zglos się do psychiatry nie ja ci zaczerniłem moze gościu od kóz a ty idź się pierdolnij w łeb.. bo głupsza już nie bedziesz a pomóc ci to moze...

Gość BENEDYKT_XVI
Lucjanie a teraz idę się do ciebie pomodlić...

Gość przemyslenia nocą...
mam sporą wiedzęna ten temat i generalnie jestem otwarta na rozmowy i mogłabym wytłumaczyć dlaczego moim zdaniem są to po prostu bzdury. no ale, ze jesteś neardeltalem i jedyne co potrafisz to wyzywać ludzi, ktorzy się z tobą nie zgadzają. to trudno. z kimś na twoim poziomie rozmawiać nie będę. 🖐️

Gość przeciwnik lucjana
kazde z was ma prawo do swoich poglądów, argumentacja to nie wyzwiska, chyba ze w polskiej polityce 1. tupolewa nikt nie zestrzelił 2. WTC NIE MOGŁO RUNĄĆ W SKUTEK UDERZENIA SAMOLOTU 3tusk to kretyn, 4. Putin to zabujca ze słuzb specjalnych i ie wierze ze nigdy nie kaz\ał nikogo sprzatnac 4, komorowski to dla mnie burak który lubi wydawac na swoje hulanki publiczne pieniadze

Gość przeciwnik lucjana
a wszytko nakreca lucek za pomoca grupy kretynów ktorzy nikogo nie szanuja