Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rossana

jak szybkoschudnąć ?

Polecane posty

Gość rossana

waże 56 kilo i mam 162 cm . chciałabym dojść do 50 kilo , w jaki sposób mogę uzyskać tą wagę ? mam 16 lat i wyglądam jak bym była w ciąży - mój brzuch mi się nie podoba . pomóżcie dziewczyny

Gość o 4 rano w nocy
5 dni głodu powinas schudnąć ja tak schudłem

po 1 nie szybko ale skutecznie zdrowe chudnięcie to 1 kg na miesiąc kup sobie błonnik witalny pij dużo wody mineralnej i soku pomidorowego zapisz się na basen każdego dnia conajmniej 30 minutowy spacer ja w listopadzie 2010 ważyłam 90 kg teraz ważę 74 kg

Gość kalamarnica bez cyca
Nie wiem dlaczego, ale wiekszosc kolezanek mojego syna ( czyli własnie 15-16 latki ) wyglądaja jakby były po ciąży - wiszący nad spodniami brzuch....może takie pokolenie?;) W tym wieku nie powinno sie odchudzać ( hormony ) , tylko prowadzic uregulowany, zdrowy tryb zycia. piec małych posilkow dziennie o stalej porze , w tym 3 glowne a 2 małe ( przekaski - jogurt, owoc, batonik muesli itp ), 2 litry wody miedzy posilkami ,herbatki ziolowe i zielona ,zadnych slodzonych i gazowanych napojow ( w tym piwa :P ) sporo błonnika , mniej węglowodanów prostych i w 2 tygodnie masz 3-4 kg na pewno. jest lato - basen, spacery, rower, rolki, gra w pilke na przyszkolnym boisku ;) a w domu trochę brzuszków i już .