Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jean Hilliard

oto mój nowy nick!

Polecane posty

Gość jaki był stary
powiedz lepiej

Wiajcie dziś... zapowiada się dziś bardzo ładny dzionek i bardzo dobrze - dlaczego nie? i tyle wam napiszę. Zastanawiam się czy moi WROGOWIE jeszcze tu gdzieś są. Agnieszki Śmieszki, głupie Ilony i inne dekle Z KASĄ oczywiście. Niemcy to są wszyscy bo mają pass i tyle. A Ilona ma nawet rodowód, żeby sie schlała na śmierć. Agnieszka Smieszka też od Ilony i tyle to warte. A czemu nie ma germanistyki w USA to nikt normalny nie zrozumie. Kto ma kasę niech kupuje broń jak właściciel Latającego Holendra i się w ogóle do takich dekli nie odzywa wiecie. CHYBA DLATEGO wiecie byłam w tym ogrodnictwie zimą, że transport ograny przez zbokola niemieckiego - mój ojciec drugi - jeden i drugi zresztą bez praw rodzicielskich, matka ta w Polsce też wiele sobą prezentowała - myślenie mojego młodszego z Holandii od młodości??? W Anglii się puszczać z rodowodem? No to nie mają rodowodów, są moralni i tyle. A rodowód jest na małzeństwo i dzieci, a nie na puszczanie się. Żeby się puszczać i być cos wartym - po to jest rodowód zdaniem mojej matki. No to miała chcieć roślinę i zwierzę na stałą pracę i by mnie naprawdę w ogóle nie musiała chcieć bo takie coś robić z człowiekiem co ona mi zrobiła - ludzi pozabijała, idiotka ostatnia. Z tej całej mojej średniej - nigdy w życiu nikomu bym tej budy nie poleciła, ale ja zostałam tam wtłoczona bo liceum 4 lata - wy niczego nie rozumiecie - no ale PODOBNO chyba poszlo o to, że to był jedyny sposób na pieniądze z Anglii - i po matce wiecie takie coś i tyle. No to imie i nazwisko znali - i OK ale ja nie byłam tam bez znaczenia i tyle. A patron? Bo ja mam SŁUSZNIE pretensje. Okazuje się, że ten patron jest zły. Jedyne co mi tam pasuje słuchajcie to patron Stanisław August Poniatowski i myślenie, że OD NiEGO MIAŁY BYĆ BANKI, KREDYTY - co to się stało? I wściekli się komuniści chyba - jeszcze przeczytam kto to wymyślił tego patrona - i dostali Stanisława i wszyscy na władzę, ale ja myślałam, że te konkursy to mają z patrona - razem z tej swojej przewrotności i tyle wiecie. No i dla niektórych ta szkoła jest bez znaczenia, a dla niektórych nie. Bo to bardzo zależy i tyle. Dla mnie nie. I wiecie mając lat 35, NIGDY W ZYCIU STAŁEJ PRACY normalnie - wiecie co... czemu tej stałej pracy w Polsce nie ma, prawa. Nie wiem? Całe moje zycie to miały być pieniądze od matki. A te siostry - przecież to wszystko nie ma sensu - no to one były tam wysłane żeby mieć mieszkanie ode mnie, a ja żeby im dać to mieszkanie i żeby mieć pieniądze matki i tyle. No wiecie - żeby mieć czyjeś pieniądze na zachodzie to trzeba kogoś MIEĆ i tyle. Np. ja mogłabym mieć matkę i rodzinę ZAWODEM i tyle. A takie coś? I dlatego ja się zaczęłam tak polskiego uczyć JAK DEB jakiś. Po co? Ja się histy miałam uczyć, ale ta hista mi wyleciała i tyle. I wiecie - no moja matka - najwidoczniej wiedziała co robiła - bo na razie w ogóle nie ma o czym mówić. Ja Ruska z Lenina w Londynie, nieżle nie? A czego się spodziewałam - no fakt - ale bez przesady już i tyle :(

Wiecie po prostu nie mogę w to uwierzyć że w tym wszystkim chodziło wyłącznie o to, że w tym ogrodnictwie były napisy na autach czyli to była firma , a ten amazon. de to nie była firma bo nie było... napisów na autach. No wiecie co? Acha - co to za firma jak transportu nie mają z podpisanymi autami. Tak lecieli. No wiecie co - to są wariaci. Może w USA mają? Ale przecież nie o to chodzi i tyle. Nie wiem czy tam były flagi w tym ogrodnictwie w Niemczech, ale w Holandii były i tyle. Bo mam takie zdjęcia i tyle. I słuchajcie czy oni w ogole do pracy chodzą? Ale zwrot podatku to dostają. A co sądzę o amazon? Ze tam gówno wysrać w tych regałach. Tyle o nich sądzę bo TAKI TRANSPORT to jest i tyle. Bo jechałam z firmy transportowej i miałam to ROZUMIEĆ - dlatego był transport i nic poza tym. A norma? Czy oni tam mają wszystkie klepki na miejscu? I czlowiek się zabił i słusznie i koniec. I jeszcze trupa zrobili i mogą być, a ja nie - ja pieniądze ZNOWU od Ilony i tyle. Bo firma transportowa to wiecie - bilet i transport , a nie praca i wydajność. No cóz... a to na nocki musiałam chodzić? No zobaczcie bez alkoholiczki z góry świętej Anny nie znaczyłam tam nic. Po prostu nie. To mnie tam nie było, papiery i tyle. A to samobójstwo było, zeby popełnili zbiorowe samobójstwo bo ich będą wyrzucać chyba i juz NIGDY NIC NA MNIE. A firmy transportowe w Polsce niech po prostu nie wysyłają do pracy nilkogo za granicą bo to nie ma sensu - oni chyba wszyscy znowu MNĄ na Iwonkę - wiecie wystarczyło mi przysłać papiery 9 lat temu do domu, że mi wpisali peta w biurze i wszystko gra bo jakby mi wpisali TRANSPORT w biurze 9 lat temu to bym im przyznała rację dziś, że mnie za to tępią że nie chcę jeżdzić. No ale ta Iwonka - niech się ta kurwa PO PROSTU przedstawi , że łazi bez majtek, nie? A podatek? Kto normalny chce tam jechać? Banda zboczonych złodziejek i degeneratów umysłowych. Magnateria polska bez szkoły na zachodzie, bez słuchajcie rodzin - wszystko wyrżnięte w pień , albo ZARŻNIĘTE ŻYWCEM. To wszystko jest jeden kryminał i po co tam wracać? I wiecie - czemu stoję o pieniądze matki. Przez to - możnaby coś robić, ale co i tyle. i nie tam i tyle z całości :( Co jeszcze napisać? Nie wiem :( Nic mi sie juz nie chce. Ci bracia niech se kupią spluwy - mają za to. Morderstwo w obronie własnej - bo czemu nie chcę jechać - bo nie mam spluwy. A mam prawo, zeby zabić w obronie własnej - czym? i tyle :( bez sensu - tam się jedzie z nabitym pistoletem i tyle :( Taka prawda. Albo wcale :( I po co mnie w to ZNOWU wpakowali. Mieli przysłac o pecie i tyle. A ten brat starszy to wiedział że zatrudnia płatnego mordercę i sie z tego śmiał jeszcze na pewno. Bo tam nic nie pasuje przez niego i tyle. Ale ogólnie ta cała załoga jest obrzydliwa. Latający Holender i tyle :(

Ale powiem wam warto sie interesować róznymi rzeczami bo Qurang Medan to jest CHYBA odpowiedz dlaczego Polacy mogą być nad morzem w Holandii wiecie bo tam nikt prawie morza nie ma. Ten Latający Holender jest ograny tym Qurang Medan, a ci SIĘ POŚWIĘCILI bo chyba wiecie poszło o załadunek, żeby nie było, że pusty statek - takie coś - wypaliło się, na dno morza - kapujecie. Ten mój brat tam to zero i tyle. On ZAWSZE mógł mieć amerykański paszport, wyjechać , był w lodówkach - w USA to samo. On chciał pływać, ale sorry kogo to obchodzi? Gówno z dupy lepsze od niego, ale ja wiecie miałam tam nocki i to pasowało - do tych 10 szkół w Polsce, 3 miesiące nocek do Bożego Narodzenia i wszystko mi grało. Kiedy ta iwonka Spadające Majteczki i tyle. OPADAJĄCE i tyle. I po co siedzi w tej Holandii jak nie ma morza. Stoi o rolnictwo? Nie musi - to nie ma sensu. Żydówką nie jest. Opadające Samoistnie Majteczki Rozwódeczki z Poronieniem - to jest moja ksywka dla niej. Oraz Złodziejka co Powinna Siedzieć w Pierdlu, morderczyni - życzę Polsce żeby Iwonka krawczyk sie nią zainteresowała i tyle. Po prostu IWONKA i tyle 🌼

Wiecie jaki był ten mój młodszy brat? Po co mu ojciec jak był Qurang Medan. Bo on powinien pływać z ojca - z Qurang Medan nie da się pływać. A reszta wiecie bo sie dowiem że twarz bez znaczenia i tyle - no dobrze to Iwoneczka ma dziureczkę i może jej wsadzić jak twarz bez znaczenia. Do pupci też jej może wsadzić i tyle. Kogo to obchodzi. A twarz bez znaczenia to seks francuski im zostaje i tyle. Bo Francji już ode mnie nie mają. Ale mają razem ci bracia seks francuski. Po co im Francja? Śmiali się że im pomagam i tyle. Ale spluwy na Polaków to sie im należą. A ten starszy wiedział że zatrudnił płatnego mordercę. Bo to wiem wiecie. I tyle. Na polskiego księdza. Żeby go zabił jak papieża i tyle. Bo tak go nienawidził za te dzieci i tyle. I za Ruskę i tyle. I zrobił tylko 1 błąd - miał tego księdza zabić. To wszystko. To mnie wyrzucił. No to niech go ratuje PŁATNY MORDERCA. A policję i tak ma ode mnie - takim jest gównem. I trzyma z moją matką - to niech stara tam jedzie zapierdalać i co on sobie wiecie nie wyobraża? Że on nie wyleci. A z Holendrów się śmiał że Qurang Medan bo chcieli go dać na morze - nie chciał - to mu dali kwiatki, a Niemcy lesby żeby żałował. Ale niech się ożeni wiecie i może se załogę wytrzaść. No to sie ożenił. Jak Adolf. Bo kto on dla mnie jest? Adolf Hitler a Ewa Braun to nie ja i tyle. I wiecie - mnie tam nie było. Mógł idiota choć papiery przysłać i do widzenia. Bo ten właściciel amazon. de to najbardziej kropnął się przez niego bo nie kropnął moralnego Patryka. I NIGDY im nie przebaczę tego co mi zrobili. NIKOMU. Mam nadzieję, ze to rozumiecie. Patryk co robi DO DZIŚ wytrysk na twarz jest moralny a ja nie. Bo tak się ogrywa kasę WYTRYSKIEM NA TWARZ. I tyle. Bo twarz jest w sumie nieistotna, liczą się tylko dziury - księża mają rację, Aneta Krawczyk też. ANETA Krawczyk - bo gdzieś napisałam Iwonka - ANETKA. I jak się ogrywa RAZ NA ZAWSZE naszych na zachodzie? WYTRYSKIEM NA TWARZ. Bo czemu nie chcę tam jechać? Temu. Tam jest jeden wytrysk na twarz - nic poza tym :( A z czego mam zyc? :( Naprawdę mi o tym pecie powiedzieć i bym coś z tego zrozumiała, a tak? i tyle :( A ten młodszy to było tak - po co iść na morze jak był Qurang Medan i tyle? Ojciec mu mówił - idż se na morze co ci zostało. Masz ode mnie morze. Po co mi morze jak był Qurang Medan. I to było takie - po co on w ogóle te pieniądze zarobił, ani dzieci. A to lewe wszystko. No to tym bardziej miał żyć. I wiecie oni go zabili? ZA OCENY W SZKOLE TEOGO BRATA. Ty co ty łosiu masz takie oceny - miałeś se ojca patrzeć, do widzenia i tyle. Bo jaką on ma rodzinę? Taką? Żebyście niczego na szkołę holenderską nie zwalali. TACY SĄ. Idealni i tyle. A czemu na niego - bo starszy ma LESBY zatrudnione. Chyba to ten pucybut mamusi rozumie. I teraz zostają mu dzieci z lesbami w tej Holandii. Albo wyjazd i lodówki w USA. Tylko zobaczcie jaką mam ksywkę na niego - jak go tym ograją to po nim za Qurang Medan bo się nie zamierza zmieniać. Wiecie - ja coś tam będę miała z nim kiedyś wspólnego, ale... i tyle. No nie musiało się to tak skończyć, ale się skończyło na zawsze i tyle. On sobie za dużo myśli. Ale z matką musi trzymać bo przecież jakie miałby oceny gdyby nie matka. Co z tego ojca? Półtorej nieszczęścia. Jak on wiecie - bo ojca nie dam i tyle. On? Ani się nie ożenił - jeden i drugi - niech się popatrzą jakie oni szczęście sobą prezentują. I niech w razie co NIE ODWAŻY się mnie szukać w tym USA bo na policję na niego pójdę i tyle. Że ojca zabił. Bo ta matka miała taka być, ale lekarz i... bo jakie dziecko Figury jest. I tyle. I on ma ojca reżysera. Niech zapomni bo on się do niego nie przyzna. A jak się przyzna no to... no ale wiecie - całe życie jedno i to samo robi, a ta książka o Ani Shirley jest bardzo skomplikowana i w zasadzie po prostu jest to wybitne dzieło politologiczne i w Anglii nikt tego w ogóle ani czytać nie powinien czytać choć napisana dla Anglików bo Lucy jak samo imię wskazuje (dlatego Lucy Maud) byle czym sie interesowała i ta książką byle co ogrywała. Więc w sumie jak komus w tej ksiązce chodzi o coś innego niż TYTUŁ to jest w błędzie i tyle. Takie życie :(

A ten starszy może tylko żyć w konkubinacie bo mu sie na małzeństwo nie zgodzą. No chyba że z Polką. To niech se znajdzie jakąś z nazwiskiem bo tyle mu zostaje. Z nazwiskiem jakaś -Czarnecka. Bo ja nie mam nazwiska tu. Jak moja matka. Bo on ma naziwsko się dowiem. A ja nie i tyle. Bo w sumie lasce zostają normalnie 2 nazwiska inaczej jest, że na kasę i nawet biedna nie będzie tego rozumiała czemu wszyscy na nia. Z 10 melonów ma i tyle. I koniec :(

Gość carmencarmen
owca :O

Ten młodszy może i powinien być żonaty. ten starszy nie. A Patryk z amazon - nawet jak nie robi wytrysku na twarz to o niego stoi i ten właściciel miał go po prostu dać zabic i tyle. Że niemoralny, nie ma szans na małzeństwo. No wiecie jak taki ma się ożenić jak babce spermą zalewa na dzien dobry twarz. Wybaczcie :( I czemu ja mam za takiego się wydać? W końcu ma tę niemiecką maturę, nie? On powinien siedzieć za oszustwa podatkowe, przekręty gospodarcze może i 25 lat. I wiecie - kto ja jestem, że sobie tak po nim jadę się dowiem? POLICJA. Albo radca prawny. W końcu człowiek się zabił. On nie. On je nieśmiertelny z ta swoją 50tką. Umierają MAŁE DZIECI się dowiecie. Może go ktoś zabije wreszcie... normalny pospolity złodziej i oszust podatkowy. Bo podatku nie dostanę przez niego - takie robi machloje i dlatego moralny. Moralny - to miał mieć dzieci. Miało ale mu umarło się dowiem. Wiecie on idzie do piekła - jeszcze zabił rodziców - wybaczcie. On się uratuje WYŁĄCZNIE jak samobójstwo popełni. I tyle :( Za maturę niemiecką niech się powiesi tyle mu zostało. Bo się ze mnie śmieje wiecie czemu - BO NIE MAM PO OJCU MATURY NIEMIECKIEJ. Macie swój amazon de. AMAZON de to jest - ktoś kto coś tam znaczy. Ale w Polsce nie ma magazynu, żeby mi była matura niemiecka potrzebna. Albo polska. A bo po niemieckiej maturze magazyn. No ale to jest egzamin na studia i tyle :( To żle wymyślili z tą maturą. Jak to Niemcy i tyle :(

Wiecie - normalny facet, magazynier , przychodzicie , rozmawiacie z nim , a on od razu wytrysk na twarz i NIC POZA TYM. I teraz pasuje mi dlaczego tez mąż Ilony tak ją walił aż chciał ją przedziurawić. Bo wiecie - ale to było takie jakieś , wsyzstko latało bez mała. No chcesz porozmawiać i w ogóle - on nie ma dzieci. Do 20stki patrzcie robił dzieci WYTRYSKIEM NA TWARZ??? On miał być kierowcą i dlatego robił ten wytrysk bo to KIEROWNICA leciała. Ale wiecie - on miał jakoś inaczej zyć i tyle. I się ożenić PO 20stce. Czy on musiał te kobiety tak traktować? jaką on miał matkę? Brrr... ratuje ich wiecie Otto Bismark, ale co on z tą swoją żoną robił to wiecie - lepiej nie wiedzieć. Ale miał żonę i 3 dzieci. I tyle. Może miał mieć więcej. W SUMIE? Czemu nie, nie?

On po prostu tego właściciela okradł, wszystko co najgorsze to on... i tyle. A Polskę jeśli nie Niemcy - to niech Portugalia was prowadzi bo co? Qurang Medan po moim bracie. Pamiętajcie czyim on jest dzieckiem. Katarzyny Figury.

I wiecie w sumie co racja to racja CO MNIE TO OBCHODZI? No ale wiecie oni wszyscy na mnie kurwa mać - jeden kryminał. A najbardziej moralna jakaś pierdolona bibliotekara bezrobotna z tego mazona też morderczyni i ma USA z środków nasennych które podała matce. Bo mnie nie potrzebują bo sami mają USA i co? I to! Niech ze mnie GÓWNA ŚMIERDZĄCE zlezą wreszcie i tyle mnie to obchodzi wiecie. Wielki amazon JEBNIĘTY W PIZDĘ. Niech se tę swoją bibliotekarę wyjebią w ryja i pózniej sie zgłoszą. Bo kto to ma zbierać. GÓWNO Z DUPY. I tyle. bo problem im został. To niech se rozwiążą - CHUJEM W DUPIE ALBO W RYJU. Skakaniem na ciulu tam - to sa Niemcy wy durnie. Jedno zboczeństwo, a wy się nimi przejmujecie. Skąd oni mają tę kasę? Jak na siebie nasrają to zarobią i tyle. I daleko ode mnie. bo się od JEBANMYCH W CIULE braci dowiem, ze moja matka była niemoralna bo Otto NA NIEJ LEŻAŁ. Nie za nią. A po co? Se mógł kurwa mać materac kupić i leżeć pod nią. ona była chora z tej zjawy. Ta zjawa ją dusiła. Ale skurwiel szwabski w ciązy to nie przyjechał. Po co mnie kurwa mać chuj z maturą porwał jej? A co on chciał ten ciul jebany w łeb jak Bismark robić z tą maturą? Co on by zrobił gdyby nie te chuja w ryju niewarte brygidki? I jego OBRZEZANIE. I po co mu ta matura. Miał matce rację przyznać że nie zdawała niemieckiej matury na TAKIE studia. Nie - wyobrażcie sobie, ze NIE PRZYZNAŁ jej w tym jednym racji, a tak to jej całą przyznał. A sobie? Że ją zgwałcił? To jest grzech ciężki. Bo ja jestem BĘKART się dowiem od braci. A oni są SKURWYSYNY. Bo ich matki to są DO DZIŚ KURWY i tyle. i całe państwo zajeżdżają. A moja sama się zajechała. I temu ich nie chcę i nie miało mnie tam w ogóle być po tym pecie. A transport to niech se zrobią w łózku kurwom i tyle mnie to obchodzi bo tacy są. A ten starszy tez miał się rozerwać bo tyle to warte, a nie księdza mordować i tyle. jedyne co mogę dla nich zrobić to ich zgłosić na policję niech mnie żaden nie szuka. Panstwo PRZEZ NICH to zwrot podatku i tyle. Żeby nie było, że przeze mnie. PRZEZ NICH I TYLE!!! :( I nie chcę o tych dwóch SKURWYSYNACH więcej słyszeć - przyznać się musiałam - do widzenia i koniec :(

Wiecie - jedżcie sobie z takimi ciołami gdzieś i tyle :( Oni się tam kompromitują co chwilę. Zamiast nasrać na łeb i najszczać tam wszystkim - rozpierdolić całe te regały to sobie BADAJĄ oni czy by nie chcieli mieć ode mnie Londyn. Nie muszą. Jedna tam matkę zarżenąła - JAK NASI i ma Londyn ze środków nasennych nawet. Połowa jest śpana równo, trzeżwego nie uświadczysz, 2/3 bez wypłaty. Po prostu AMAZON. DE - bo co powiedzieć w Niemczech. Ze w regałach są GÓWNA. I tyle. A to wam powiedzą, ze to NIE ICH KSIĄŻKI i tyle. I tyle to każdego obchodzi. Po prostu firma i tyle. I mnie juz nie kompromitujcie bo wystarczy naprawdę ten papieros w biurze i to juz wystarczy i spojrzeć na mnie. Order św. Stanisława Męczennika -to ja. Ale mi powiedzą Brygidy Śzwedzkiej. ONI!!! To oni czyj mają? Banda złodziej, szuj, skurwieli, świń i CIULÓW!!! Se na nich idżcie na policję w USA - w sumie tyle wam po mnie zostaje i tyle. Jeszcze podpalić ich i po co im włazicie do dupy. Kasa i koniec!! :(

Jeszcze przez pierdolone na łeb germanistki w biurze - CO ONE TAM ROBIĄ??? musiałam papiery im poprawiać na ten amazon. Bo jeśli nie było szans na ksiażki to zostawał język sie dowiem. No to kurwa mać zostawał - trzymałam się tej pierdolonej w pizdę Ilony i dostałam pieniądze. Zaś nie dostałam jakiejś pierdolonej kartki z godzinami i tak mi poleciał transport. Żeby było na Patryka. I jest. Bo go laski znały. Te normalne. ALE POLKI NIE. Żeby nie bylo, ze Polki są moralne i tyle. i koniec. I oni mi TAM WSZYSCY mogą wskoczyć. Jak tam wrócę to GÓWNA IM BĘDĘ ROZSYPYWAĆ zwierzęce w tych regałach - tyle mnie obchodzą. Zeby se tam POSPRZĄTALI. Bo się śmieją, ze prawnuczka sprzątaczki. No ... ale że bez pracy to tyle mogę dla nich zrobić. Bo co jeszcze mogę dla nich zrobić. Zesrać im się w tych regałach. A nie można? Czasem nie ma nikogo - buch - gówno wysrać tam i dalej. A nie? Bo co tam można w sumie jeszcze zrobić? Tyle i koniec. Bo za daleko do kibla i tyle :(

Wiecie - ja idę na nich wszystkich na policję jak jeszcze raz o tych skurwysynach usłyszę - o wszystkich i tyle. I koniec :( Bo ja te ksiązki chciałam. No nie mam możliwości, ale wiecie WTEDY bym pieniądze z Anglii dostała, a tak? Na coś. Jakiś budynek, żeby było sucho i w miarę ciepło, komp i tyle. A ta bibliotekara była, zeby sie wydać za Patryka, ale jej nie chciał i tyle. Myśleli, ze jej dadzą mną radę. Niestety musiałam im papiery poprawiać. I tyle :( A Patryk jest niezdolny do małzeńtwa i tyle. On by mógł być nawet i z tym haremem kierowców i tyle :( On jest po prostu do leczenia u jakiegos specjalisty czy on jest normalny - to jest złodziej, degenarat, wariat kompletny - taki Adolf. Dla niego w sumie litość to kić i kara śmierci. Tyle. Za wszystko. On chyba ma więcej morderstw na sumieniu. Zeby sie pewnego dnia nie okazało, że to ogrodnictwo to był też jego pomysł jakby mnie sprzątnąć i tyle. bo tak sprzątam. Też tak może być. Bo ja jestem CUDEM tam uratowana. Jednym snem - z rodziny i tyle. Że mi się śnił odrąbany łeb i tyle :(

I teraz jest wiecie, że on i ta bibliotekara - co ona tam robi? by byli małzeństwo gdybym sie poddała, ale nie - to niemoralna. Tacy głupi jesteście że o nich stoicie. Robią to bo im przepadnie PAŃSTWO ŚLĄSKIE. Nie mają samochodów - przykro mi - z firmą się nie liczą tak nie płacą. Bo jaki stąd wniosek? TAKI i tyle :( Nie mają samochodów to się z FIRMĄ nie liczą. Napis na samochodzie jest jak na firmie im zależy i tyle. to ma mój brat i tyle :( A reszty w sumie nie wiem. Ale wiecie ja na nich , że facet robił wytrysk na twarz - cały transport od niego leciał, nikt mi nie powiedział, wszystkie PO CICHU na mnie, ze nic mną nie wskórały, a ja widziałam tylko gościa, który powinien siedzieć, a że transport leci to też, ale to już wcześniej i tyle. I koniec :( I to jest wszystko i tyle :( I byłam na miesiąc z biura - nikt mnie nie chciał z załogi to wróciłam do Polski i oni wszyscy na mnie - za to mnie wysłali do OGRODNICTWA z napisami na samochodach, żeby im... dowalić? A całość od laski co do dziś jest bez imienia i nazwiska i tyle. Dajcie spokój. Agnieszka Śmieszka - no dosłownie. Kto to jest i tyle :(

I wiecie ja się im nigdy nie dam na tym amazon de. W SUMIE to są...BUDYNKI i tyle. I właścicielem PRAWNYM jest ten co się zabił. A reszta po jego śmierci to złodziejstwo i tyle. Niemcy to jedno złodziejstwo jest i wyzysk obecnie - nic więcej. Nie wiem kiedy oni tak zdziczeli. Pełno Arabów, Ruskich, swoich dzieci nie mają - to JEST DRAMAT. W USA jeszcze głośno o tym, a reszta? i tyle :( I koniec wszystkiego to jest i tyle. Dajcie spokój. I tak ich wykończę KSIĄŻKAMi. Niemieckie to po niemiecku i tyle. A to miałam nie przyjeżdżać się dowiem. W ISTOCIE i tyle. To mieli mi o pecie powiedzieć. Bo gdzie ja tam widziałam zagrożenie pożarowe? W DUPIE. Wszystko przekręt - posrani ze strachu bo firma i połowa bez kasy bo Patryk... co on wyprawia, czy on nie może płacić. No i jedźcie sobie w coś takiego i tyle. Trzeba było zabić Patryka i tyle. Jakiś Arab, strzał, nie ma go i jest normalnie. To jest takie zero, że sie opisać nie da. Ten właściciel a on. Dajcie mi pistolet i sama go zabiję - i nikt mi nie powie nic. Bo czy wiem, że w tych regałach mogą być zwłoki, a nie tylko gówna. Tak Patryka - każdy je podepcze i pójdzie dalej. Bo czemu nie chcę tam wrócić. No żeby tak się nie skończyło i żeby to nie była moja RAJA i tyle :( Jedyny powód. Bo w zasadzie cały rok nie mam przez nich pracy. Przez gemranistki w polskich biurach wiecie. GERMANISTKI tam siedzą i tyle z tego. bo co tak jadę po tych biurach - w sumie ratują mi dupę. Jak mi zwrócą podatek GERMANISTKI i tyle. to mi uratują dupę, a tak nie. Bo nikt nie rozumie po co znowu CHCĘ TAM WRÓCIĆ. Żeby sie PORZĄDNIE WYSRAĆ. Zeby nie było, że po kasę. Absolutnie. Żeby spłukać ich sracz ich jedzeniem. :(

Jego z Żakliną należy zbratać. Tego Patryka. Ta 2 morderstwa i on też. A Roterdam czemu mnie nie interesuje się dowiem i dalej? Holenderski i tyle. No i wiecie chałupy im sprzedadzą, samochód i mogą być. Bo co jeszcze? A mnie nad morze do Holandii nie ciągnie bo naszych Pomorzan SŁUSZNIE NIE ZNOSZĘ a w Holandii się dowiem, że stoję jak mlodszy o Qurang Medan. Bo wiecie jak sie zaczęło to rozbieranie? Bo się pytały laski co chcesz robić po maturze piękny... Albercie bo palił i tyle. Na morze jak ojciec? Nie - od Qurang Medan nie ma morza. Bo co one się tak rozbierały? I tak sie zaczęły rozbierać. Żeby nie było, że jest nie wiadomo co i tyle. Jak nie może to lekarz a pacjenci? A to sie rozbieramy bo to rzeczywiście lekarz przyszły i tyle... dr Quin to była. Żeby nie było, że bym sie wyróżniała z tym rodowodem od św. Agnieszki na facetów. Bo zdaniem KANALII starszego rodowód od św. Agnieszki na mnie działa. A na niego? Od LUCYFERA i tyle. On w ogóle nie ma rodowodu, dlatego dostał lesby bo konkubinat by mu ZUPEŁNIE wystarczył - a jest synem zwykłej kurwy KATOLICKIEJ i tyle. Zeby nie było że protestant. Nie kurwy katolickiej i tyle. I tyle. I koniec. Nie miała czasu się ciążą przejąć bo tak żyła ŚLUBEM, że aż jej dzieci pozbierali. Ja po prostu wiem czyj on jest i nie ma złudzeń, a do morderstwa też jest zdolny. A ja będę pierwsza jak wrócę. ZA ANIĘ. Bo nikogo nie zabiła. Nie mnie o tym sądzić. Nie jestem Panem Jezusem, żeby była SĘDZIĄ. Ale radca prawny to mógł być, a on co to chciał w życiu robić ten starszy? Spocony w lodówce? I tyle mnie to obchodzi co... zeszłoroczny śnieg. Jak to jean Hilliard i tyle :(

Wiecie idealna nie jestem - ale jeśli na starszego nie działa LUCYFER to kto? Św. Agnieszka? Nie - on jest taki wstrętny, że na niego zostają DIABELSKIE rodowody i tyle. Wy go w ogóle nie słuchajcie - tam jest spluwa, policja i koniec. Po nim zostaje LUCYFER i tyle :( św. Agnieszka - co on bredzi :( ps. to jest normalny satanista i tyle. Wy tego nie rozumiecie. Taki połowiczny. Ten order NIE ISTNIEJĄCEGO św. Stanisława to jest coś dla niego IDEALNIE. On jedzie ostatnim królem Polski i dzieckiem diabła NA MNIE. Ale nigdy mnie nie ogra i tyle. Jest za głupi. Z satanizmu sie dorobił i tyle. Ja nie jestem satanistką. No kurde jak na mnie może działać św. Agnieszka jak ja TERAZ jestem od św. Agnieszki na niego. A on ma rodowód diabelski - nie znaczy to że jest potępiony, ale jest satanistą - wy tego nie rozumiecie. Zabić go to mało i tyle :( To jest kompletne zero i tyle. On sam z siebie taki nie jest choć ta jego matka to chyba jest matkobójczyni i dzieci rozdzielili bo kurde bliżniaki urodziła, a ciążę miała w dupie dalej jak widziała. Nie wiemy jaki był poród - chyba cesarka , dzieci rozdzielili w dupie ją mieli - WYDAŁA się. Ona bardzo "nabroiła" i tyle z całości. PRZED ŚLUBEM. I jeszcze urodziła bliżniaki - tak jest. W sumie zwykła kurwa na kasę to jest i tyle :(

ten ksiądz Popiełuszko to ogrywam mu zabójstwo i tyle. Kurde moja matka a jego - niech sie sra. Se zaszła i tyle. One se zaszła wiecie i nagle ...stwierdziła, że żle zrobiła. W tej ciązy. Ale urodzić postanowiła. No to bliżniaki i tyle. I się wydała w tej ciąży za innego niż zaszla. Wyobrażacie to sobie? Tej baby do dziś nikt normalny nie rozumie. Kompletna świruska i tyle. Przez to te dzieci jej wzięli, dali podrzuta i ogłosili SUPER MATKĄ. A ci? Matko - a imiona mieli ci bracia mieć odwrotne i są pomieszani. A ten w Niemczech jest starszy - w Polsce jest młodszy i tyle :(

Oni chyba pomieszali im te dzieci przy porodzie ale wiem, że NA PEWNO starszy jest ten w Niemczech bo ciągnie do matki. Bo ma 1 dziecko ta jego matka i tyle. A ten tu nie - dlatego jest żonaty - a ten do dziś mamy wzywa, a przecież starszy to pierwszy powinien być zonaty. A ta ich matka... no ale takie zycie i tyle. I NA DZIECKO nagonili jej tam kogoś, żeby się zlitował i zaraz ożenił, żeby skandalu nie było. I tak był - JEDEN SKANDAL. I tyle :(

Bo wiecie oni jej tak latać jak latała bo byli pewnie,że tak to NA PEWNO nie zajdzie. Jeszcze ona. Kiedy zaszła i to 2 dzieci. I te dzieci miały być - starszy do Polski żeby się ożenił, a młodszy i niech pracuje. Ale ktoś ich zamienił w łózeczkach - czy nie - karteczki z imionami ktoś im pomieszał. Kto? OJCIEC - tak myślę. Bo to wiedział i żeby nie było, że to była MATKA. I dlatego ona jest SUPER MATKĄ a on też ojcem, ale to jest cicho i tak dalej...