Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyziiiiolia

czy można spokojnie zamienić pore wysypiania sie w dzień.

Polecane posty

Gość dyziiiiolia

znalazlazłam propozycje pracy, której niemam od dawna. problem w tym że jest to praca tylko w nocy , a konkretnie w piekarni.(żeby ktoś zle nie pomyślał).boje sie tych nocek że potem nie bede mogła odespać je w dzień.że bedzie z tym problem przestawić mój organizm na takie zmiany. może są jakieś tabletki na takie zmiany snu?może ktoś wie.

Oczywiście że się da ja tylko w żadne tabl się nie pakuj bo się uzależnisz i będzie problem z czasem jak będziesz wracać z nocki ,twój organizm się przyzwyczai i normalnie będziesz zasypiać .

Gość Nellla22
slyszałam o takim leku "Metatolina" na zmiane czasu na sen, ale nniiewiem czy pomaga .

Gość Nellla22
sory miało być MELATOLINA!

Gość nie wygłupiaj się
organizm jest na tyle mądry, że sam wyreguluje swoje potrzeby snu. Może to potrwać klika dni, ale na pewno nie bedą potrzebne żadne wspomagacze, o ile masz w domu warunki by odespać

Gość dyziiiiolia
warunki może i mam , bo moje 2 córki chodzą juz do szkoły . ale mam głosnych sąsiadów, zatyczki do uszu napewno będą mi potrzebne.boję sie że to bedzie trudniejsze niż myśle , bo trudno przyzwyczajam się do zmian. nawet gdy spie w innym miejscu to trudno mi zasnąć. ale spróbować muszę!