Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaca__jaca----___

battlestar galactica - jarecka defeat

Polecane posty

Gość jaca__jaca----___

oblipiam akuratnie na szkiełku to i się tak wkręciłem że wczoraj jak byłem u jareckiej swojej to była bitwa galaktyczna jak chuj. ja byłem królem cylonów a jarecka była kapitanem z koloni. i była akcja taktyczna taka że chciałem jarecką w skitrale zamknąć w batorym ale z japy tak zapodawała że sasiad się objawił z jakąś maniurą i wtedy dałem se siana bo by się suka na psach pucła. ale luz - bo jak z kwadrata od niej wybywałem to se ze skóry jej skroiłem 22 zł te co miała skitrane i se za te sieke pizze na samare zarzuciłem bo u niej na parafii jest pizzeria. fakt - żle zrobiłem bardzo że się do niej zatargałem jak byłem zrobiony bo jak bym nie był to luz a tak by mnie zawineli na skowernie i bankowo by to wyszło.

Gość jaca__jaca----___
dodam - zrobiony byłem delikatnie i już ze mnie schodziło ale zawsze.

Gość jaca__jaca----___
dodam też - jarecka zapodała z japy że już ma niewyróbke i będzie samobója działać. i to mnie bardzo ucieszyło i akuratnie w net lipie coby jej podać sposób jakiś galanty na tego samobója. ja jej nawinęłem że jak chce to jej w castoramie kupie linke taką i będzie się mogła na tygrysie w piwnicy wybujać na tym, ale szukam czegoś w inny deseń akuratnie.