Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikolettka p.

Jak wybrac wózek dla dziecka?

Polecane posty

Gość nikolettka p.

Dziewczyny pomóżcie mi wybrać wózek bo ja w ogóle nie znam się na tym i nie wiem na co zwracać uwagę przy jego wyborze. Rodzę w zimie także musi nadawać się do jeżdżenia po śniegu, mieszkamy na II pietrze bez windy i będę musiała go wnosić, wyjeżdżamy też często na weekendy do rodziców na wieś więc musi spokojnie mieścić się w bagażniku. Co polecacie?

Gość hanaja
zalezy ile macie kasy na wozek?

Gość zamyslonanachwile
gondol by byłą duża, wózek poreczny i lekko sie prowadzil, łatwy w skladaniu, miesce na klamoty (najlepiej koszyk pod wózkiem)

Gość powinnaś zwrócić uwagę,
aby wózek nie był zbyt ciężki(chyba, że nie będziesz musiała go wnosić na II p.), miał pompowane wszystkie koła(bo po śniegu ciężko byłoby Ci prowadzić wózek bez dużych, pompowanych kół), gondola powinna być duża, bo dziecko będzie grubo ubrane(kombinezon, kołderka) Może taki: http://allegro.pl/v3-mustang-3w1-coneco-pioneer-lezaczek-lulu-i1762456257.html

Gość hanaja
jesli chcesz kupic 3w1, to sugeruj sie firma, niestety jakosc kosztuje

Gość nikolettka p.
Myslę, że tak do 1 500 zł możemy przeznaczyć, ale jeżeli będzie droższy, a dobry to więcej kasy też się znajdzie ;)

Gość ignisw
A ja sie zastanawiam nad wózkiem Coletto Giovanni. Jest lekki, ma pompowane koła i w ogóle jest zgrabny. Tylko ciężko mi znalezc opinie na necie na jego temat bo to nowośc 2011 r.

Gość ja kupiłam za 600 zł
gondola+spacerówka i służy mi już 2 lata bezawaryjnie :-) Czasami droższy nie znaczy lepszy. Tanie tez jest dobre.

Gość hanaja
jasne ze da sie trafic okazje, ja w tamtym roku kupila xlandera 3w1 plus torba ktora ma w sobie przewijak itp cuda wianski dodoatkow 1000 bylo. jestem zachwycona zreszta kazdy kto go prowadzi;) i dalam 1699 zł ;))) wozek godny polecenia na prawde. z tym ze z tego co slyszlam nie nadaje sie na zime bo gondola mala ale prawda taka ze gondola to na 4 miesiace wiec wytrzyma, a wozek na serio ja jestem zachwycona

Gość nikolettka p.
Ja też nie uważam, że droższy znaczy lepszy. Podałam ta cenę tylko tak orientacyjnie bo naprawdę nie mam pojęcia o wózkach i jak ich ceny się kształtują. Wózek raczej będe musiała za każdym razem znosić i wnosić na II piętro więc musi być w miarę lekki

Gość hanaja
no to xlander odpada poniwaz sam stelaz 16kg;/

Gość smerfetkaaaaaaaaaaaa
myślę że zawsze coś będzie kosztem czegoś innego... cięzko trafić dobry wózek z pompowanymi kołami i lekkim stelażem... ja bym polecała na zimę kupić chociażby uzywaną gondolę bo te 4 msc dacie radę a na wiosnę rozejrzeć się za lekką spacerówką dobrej firmy np. maclaren Ja mam xlandera xa i jestem zachwycona ale nie zależało mi na lekkim wózku bo mieszkam w domu.

Ja rodziłam w grudniu, gdzie była sporo śniegu i błota. Kupiałam X-landera AX i naprawdę pokonywał największe śniegi, łatwo się składa, jest solidny i wytrzymały, jedyny jego minus to waga.

nikolettka p. tylko i wyłacznie wózek JEDO VEDI ja tyle lat oglądałam wózki i WKOŃCU trafiłam na tego on ma wszystko co ja potrzebuję między innymi: duże pompowane koła PRZEKŁADANA RĄCZKA duuuża gondola i spacerówka wysokośc rączki regulowana i wiele wiele innych funkcji najważniejsza rzecz to przekładana rączka aha i skrętne koła przednie to jest bardzo ważne no wszystko ma czego ja tak szukałam i wkońcu go znalazłam :) huraaa

Gość WIOSNA!!!
WIOSNA ZA OKNEM!!! BRAĆ WÓZKI I NA SPACER!!!

Radzę kupić gondolkę w rozsądnej cenie, a potem porządną spacerówkę :) my mieliśmy drogi wózek, który niby miał być dobry do trzech lat i kosztował prawie 4 tysiące. Był super, ale i tak dziecko było w nim wożone tylko rok bo spacerówka jest zwyczajnie ciasna. Teraz kupiliśmy samą spacerówkę tej samej firmy co gondolka i już drugi raz nie inwestowałabym tyle w pierwszy wózek dla niemowlaka.

Gość pierwszy wózek
Czy ja tam wiem.... Ja jeżdżę pierwszym wózkiem już 2 rok i spacerówka jak najbardziej mi odpowieada....