Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

makeupkit

ILE DAWAC MAMIE ZA MIESZKANIE?

Polecane posty

Gość słuszna decyzja
przychodzi moment ze trzeba nauczyc sie zyc w dorosłym świecie, jestes juz dorosła, gratuluje i witam w gronie, musisz teraz miec odwage podejmowac decyzje i ponosic ich konsekwencje, on nie moze zatruwac wam zycia, powinien byc wdzieczny za pomoc i siedziec cicho w kącie, jak się stawia nich wraca do domu do mamusi pijaczki, nie pomozesz tamtej pijaczce ani jego nie uchronisz przed jej pijacką patologią, za to mozesz uwolnic od niego siebie i swoją matkę

Gość hanaja
powiedz mamie ze sie to tobie zwyczajnie nie podoba bo ma prawo!a malego postrasz ze jak nie zmini do was stosunku to wroci do matki a od niej zostanie zabrany do bidula a jesli jest taki straszny jka piszesz to do osrodka...

Gość słuszna decyzja
są takie dzieci, ja poszłam do pracy po maturze, o studiach nie było mowy, miałam mnóstwo samozaparcia i w krótce zaczęłam utrzymywac cały dom, ojca pijaka który robił to do tej pory trzeba było wyrzucic z domu, atmosfera się polepszyła ale ktos musiał zarabiac kase, było mi łatiwej kiedy brat wróciłz wojska i tez poszedł do pracy, teraz juz dawno sie wyprowadziłam z domu i jestem na swoim

Gość aguśka;)
NIECH CI MAMA PRZEDSTAWI WSZYSTKIE RACHUNKI ZA CZYNSZ , GAZ, WODA, MEDIA ZSUMUJ WSZYSTKO I PODZIEL NA ILOŚĆ CZŁONKÓW RODZINY

Gość słuszna decyzja
autorce zyczę duzo sił i odwagi, jesli tylko jestes w stanie dokładaj sie swoją cześć do rachunków, czyli chyba połowę jesli zostaniecie z mamą we dwie, jedzenie kupuj sobie sama, kuzyna trzeba exmitowac i to szybko

Gość słuszna decyzja
jestem na 100 % pewna ze rodzice dorosłych dzieci, które same się utrzymują i same rozwiazują swoje problemy, nie wtrącaja sie do ich zycia, bo pokazały ze juz dorosły do samodzilnosci

Gość hanaja
a moze rozwiazaniem dobrym bylo by wejscie na droge prawna odnosnie gowniarza oczywiscie mowie?sad ustalil by opiekuna prawnego?!matka by jego musiala lozyc na utzrymanie...sa rozne metody rozumiem ze chcesz pomagac mamie aczkolwiek dlaczego masz tez pracowac na gowniarza ktory was nie szanuje?

Gość policz ile mama placi za rchun
ki itp i podziel to na liczbe domownikow i tyle plac