Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skórapomoc

Skóra a nerwica

Polecane posty

Gość skórapomoc

Moja skóra emituje jakiś dziwny zapach jakby potu i to głównie jak reaguje np na zimno lub stres lub euforię...Kąpiele i balsamy mi nie pomagają ..Zmieniłam dietę żeby pozbyć się toksyn ale wydaje mi się że tu przyczyną jest nerwica .. Dodam że chodzę do szkoły ..Ja już nie panuje nad tym..Do jakiego lekarza iść ? ja już nad tym nie panuje..; (

Gość dość wyraźna
no nieciekawe pytanie, moze ktos sie wypowie,,, ale nieprzyjemny zapach to efekt uboczny toksyn wiec zmien sposob zywienia sie, wiecej ruchu

Gość blablabla....
a ile masz lat? Skóra jest tak naprawde największym ludzkim organem i reaguje na wszystko co dzieje się w organizmie i otoczeniu. Może jesteś w okresie dojrzewania (wtedy wiele osób bardzo się poci), może powinnaś iść do lekarza. trudno powiedzieć. Spróbuj zacząć od lekarza rodzinnego

Gość skórapomoc
Mam 17 lat .

Gość skórapomoc
Jestem na diecie owocowo-warzywnej..Nie jem mięsa ani słodyczy. Kapie się 2 razy dziennie..i ratuję się dezodorantami i perfumami ale to nie pomaga za bardzo bo ten zapach się miesza ..;( Ja się chyba zabiję..

Gość dość wyraźna
skoro jestes na diecie, to organizm się intensywniej oczyszcza, przebrnij przez ten trudny okres oczyszczania napewno za jakis czas zapach bedzie mniej intensywny (no chyba ze te owoce co zjadasz Ci nie służą, fermentują w żoładku) póki co zakup środki apteczne, mi pomóg iwostin trójaktywny spray smierdzialo mi z pach dziwną wonią a obecnie sie to uspokoiło, spray zawiera składniki które zabijaja bakterie i zapobiegaja powstawaniu nowych

Gość skórapomoc
ok dzięki. A czy jak się denerwuje to mogę pić melisę . Czy to pomaga?