Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jula12345

czy to ciaża???

Polecane posty

witam może ktoś mi pomoże,miesiaczka spóźniała mi się dwa tygodnie w tym czasie zrobiłam dwa testy ale wyszły negatywnie, za dwa dni miesiaczka pojawiła się ale była inna niż zwykle, poprzednie misiaczki były obfite i trawły do pięciu dni,tym razem pierwszego dnia było tylko plamienie, drugiego była bardziej obfitsza a trzeciego to juz tylko brązowe upławy, dodam ze dodatkowo strasznie mnie mdli czy to może byc ciąża???? nie ukrywam ze bardzo bym chciala zeby byla to ciaża.

Gość Windows ma tablicę znaków
no to zrób jeszcze raz test a jeśli nie to idź na beta hcg.

Gość spozniajaca
witaj mi tez sie spoznia okres 2 tyg ostatni mialam 7 lipca robilam 3 testy ostatni wczoraj i negatywne dzis poszlam ba Bete i zobaczymy jaki wynik

Gość topicowa mama
ciąża jak nic ! :-) Gratuluję :-)

Gość mletik
Witam słychajcie drogie Panie czy waszym zdanie to moze byc ciąza? mam okres regularny. okres dostaje 6 lub 7 i trwa od 5 do 7 dni natomiast w tamtym miesiacu spoznil mi sie okres o 14 dni i dostałam, trwał on 3 dni i był jak dla mnie dziwny. wiec zrobiłam test co prawda po poludniu i wyszedł negatywny i w tym misiacu nie dostałam jeszcze okresu czy to normalne Waszym zdaniem? musze przyznac ze mam nabrzmiałe piersi i bardzo czesto mysle o ciazy:/

odpowiedź jak wyżej.

Gość mletik
czy to moze byc normalne zebym po za tym czuła sie dobrze?

a jak twoim zdaniem się czuje w ciąży, niedobrze? ja tam na początku żadnych dolegliwości ciążowych nie miałam. Gdyby nie brak okresu to nie pomyślałabym że to ciąża.

Gość spozniajaca
no i test Beta wykazal ciaze a normalne testy ciazowe negatywne wiec dziewczyny idzcie na badania

no to samo mówię wszystkim medytującym i niepewnym czy to ciąża czy nie.

Gość mletik
wiekszość kobiet ma za raz jakies dolegliwości a to tamto a to to. nie mam odwagi zrobic kolejnego testu boje sie ze nie jestem gotowa na dziecko..

Gość kikaaaaa
spozniajaca no to gratuluje:)a mi sie nie udalo..@ przyszla mimo testu pozytywnego robionego przed @ potem byly testy juz ze slaba kreska....w zeszla sobote byla ledwo widoczna kreska ..no ale dzis @ jest juz:( fakt ze skapo sie zaczela..takze nic z tego...Wiec dziewczyny nie robcie przed @!!a jak juz tylko beta hcg...

taki sam brak objawów miałam w obu ciążach.

Gość mletik
na widok igły mdli mnie wiec moze znacie jakas dobra firme testów ktore nie blefuja? :)

Gość kikaaaaa
objawy przed @ a we wczesnej ciazy sa bardzo podobne...ja sobie tak wkrecalam i mam:/ jak sie @ spoznia to lepiej isc na bete i wszystko wiadomo...rosnie poziom to ok, testy z apteki tego nie powiedza...pozatym u mnie pewnie ciaza biochemiczna-nawet bym o niej nie wiedziala gdyby nie testy...

Gość kikaaaaa
ja robilam duzo testow i roznych firm...jeden z najczulszych to ACON ale ciezko go dostac...

Gość mletik
kiedy zachodza zmiany na piersiach mam na mysli sutki. bo piersi mam nabrzmiałe ale sutki raczej normalne

u mnie połowa ciąży a brodawki są nadal takie jak były. Piersi są pełniejsze ale reszta bez zmian.

Gość kikaaaaa
mletlik sluchaj nie doszukuj sie oblawow ciazy bo niepotrzebnie..poprostu idz na badanie z krwi a po paru godzinach bedziesz miala jasnosc...