Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zimny jak lód

temat uniwersalny :)

Polecane posty

daj się dziewczynie nacieszyć nigdy penisa nie widziała:P

Zimny jak lód "Aneta, musisz być strasznie głupiutka skoro wierzysz pomarańczom...." Musisz być strasznie głupiutki, skoro potraktowałeś tę wypowiedź poważnie.

ike "daj się dziewczynie nacieszyć nigdy penisa nie widziała" No widzisz, ike od razu mnie rozgryzła, a Ty juz się burzysz. :O Teraz to ten kutas mnie nie cieszy... bierz se go. :P

Anetko, jak tam najnowsze osiągnięcia na polu wymyslania zyciorysow kafeterianom? widze, że dziś wzięlas na warsztat zimnego zóltodzioba

wszyscy na tym forum jesteśmy bardzo poważni :D jak na stypie normalnie. Najlepsze jest że to się bierze wiecie z czego - z zazdrości hehe :D

jak na stypie normalnie. o! to już udało ci się odkopać refformę ?:P

lusia :D! aż sprawdziłam, czy to nie podszyw:P

Zimny jak lód, Aż tak Cię onieśmielił ten 'pytong', że postanowiłeś uciec i przestać drążyć...temat? :)

Anetko jestem cały czas dla Twojej wiadomości, a poprzedni temat odpuściłem aby nie dawać wiecej radości forumowym nieudacznikom odpisując na ich głupkowate zaczepki :D

lucy no nie popisałaś się tym filmikiem.. ciekawe co na to powie twoja wyrocznia i twoj guru szczery ;)

o! anetka najwyraźniej chce, żebyś jednak jej podrążył....temat

"ciekawe co na to powie twoja wyrocznia i twoj guru szczery" Pewnie w dupie to będzie miał tak samo jak i ją...

Zimny jak lód "Anetko jestem cały czas dla Twojej wiadomości, a poprzedni temat odpuściłem aby nie dawać wiecej radości forumowym nieudacznikom odpisując na ich głupkowate zaczepki" Wiem, wiem nieczysty Kolego, ale chodziło mi o temat Fiku, a nie o to, czy ogólnie jesteś.;) A i jeszcze jedno, jak już powiedziałeś, że jesteś taki łatwy, to uważaj na ike. Ona ostatnio urwała pewnemu kafeteriuszowi jaja i włożyła je innemu. To nie są żarty. :(