Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zimny jak lód

temat uniwersalny :)

Polecane posty

Ona ostatnio urwała pewnemu kafeteriuszowi jaja i włożyła je innemu. To nie są żarty. zazdrośnica:P

.złamałaś mi serce dobrze, że tylko serce...

Zimny jak lód "Anetka, ...złamałaś mi serce" Było się nie puszczać, tylko brać przykład z goryli. :)

A wypolerowałaś chociaż mu te jajca czy oddałaś takie wymiętolone? poproś go to ci pokaże w jakim są teraz stanie:P

"poproś go to ci pokaże w jakim są teraz stanie" Pewnie teraz ma traumę i nie będzie mógł zaufać żadnej kobiecie, żeby przypadkiem znów nie stracił jaj. :)

Anetka- czy ty się aby na pewno dobrze czujesz? Masz świadomość tego,że bredzisz?

Zimny jak lód "Jak już mówiłem wczesniej nie raz, jestem bezdusznym, pozbawionym wyższych uczuć, egoistycznym facetem" Powiedział facet siedzący na babskim forum. Jakby tego było mało-> piętro uczuciowe. :)

Jak już mówiłem wczesniej nie raz, jestem bezdusznym, pozbawionym wyższych uczuć, egoistycznym facetem no a ja chodzę po wodzie i mam 3 metry wzrostu:)

nie kocham, nie szanuję, nie tęsknię, dla mnie związek to kajdany. Wybaczcie, dlatego jestem Zimny jak lód. Moja poprzednia dziewczyna na kociec okresliła mnie mianem " jesteś zimny jak lód i twardy jak głaz" Cóż Life is Life czy to się komuś podoba czy nie, drogie kafeterianki :D

lusiu:):) sadze,ze na te chwile juz wystarczy, nie chce cie dobijać;) milego popoludnia:)

lusia radzę unikać przekazów niejakiej zizi to tylko sfrustrowana zazdrośnica z erotycznego :)

zizi36 "Anetka- czy ty się aby na pewno dobrze czujesz?" Nie czuję się dobrze, wiedząc, że mamy coraz mniej prawiczków. To prawdziwy dramat, dla gorylic. :(

ike, musisz uwierzyć. A jednak taki jestem. Siedzę tutaj bo jestem ciekaw o czym gadają dziewczyny, aby móc to obrócić przeciwko im :D

alez zizi36, spokojna głowa, chocbys pisala do jutrzejszego wieczora, na pewno mnie nie dobijesz, a dlaczego, to sama sie zapewne domyslasz :)

to zacznij obracać:P zamiast się przechwalać :P

"lusia radzę unikać przekazów niejakiej zizi" Ike, chyb anie sądzisz, ze kierowało mną w powyzszej odpowiedzi do niejakiej zizi36 cokolwiek innego niż najzwyklejsze pobłazliwe pokiwanie głową nad kolejną wierzącą w swą moc samozwancza mesjaszką tego forum :)

"Siedzę tutaj bo jestem ciekaw o czym gadają dziewczyny, aby móc to obrócić przeciwko im" Czyli spiskujesz, pff nie Ty pierwszy chcesz poznać sekrety kobiet. Niektórzy tu siedzą latami i tylko zamienili się we frustratów. Czasami lepiej nie wiedzieć, no ale skoro nalegasz...

Zimny jak lód "Anetko, chcesz mi zdradzić swą tajemnicę?? ....nie krępuj się" Nie obnażam się przed pierwszym lepszym. 🖐️

ike, ja się nie przechwalam, ja na razie cicho siedzę pożyjemy zobaczymy my też potrafimy być "głośniejsze" :P

zizi36 "milego popoludnia" Gdzie spierdalasz? Zapytałaś mnie o samopoczucie, a później co? Brak manier, tfu.