Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zimny jak lód

temat uniwersalny :)

Polecane posty

Zimny jak lód "ale ja jestem wyjątkowy, uwierz na slowo" Naturalnie, jak każdy Kafeteriusz. Wszyscy jesteście dobrzy. :D 🖐️

ike, przecież ja zawsze w Twej armii będę szedł na bój. Będę walczył sam za 300 Spartan a dlaczego akurat w mej ? w lusinej walcz!

"ike, przecież ja zawsze w Twej armii będę szedł na bój." zółtodziób, weź Ty się trochę opamiętaj!!!!! :P

"w lusinej walcz!" spadaj, juz babobab był jakby kwalifikujący się do zakwestionowania, a tu parę miesięcy później i Ty chcesz mi wrzucić na kark jakiegoś zóltodzioba, ktory dwoi sie i troi zeby laski nabrały się na jego maczo naturę zimnego drania?? :P ;-)

a tu parę miesięcy później i Ty chcesz mi wrzucić na kark jakiegoś zóltodzioba tam zaraz na kark:P

moje drogie Panie, musze Was opuścić bo zbliża się kres mej pracy na dziś, nie tęsknijcie za mną za bardzo bo juz jutro znów Was odwiedzę ( czyt. nawiedzę ) :D:D

w tym gronie chwalić należy Lucy, nie Ike właśnie ego ike jest wystarczająco nadymane a lusi musi się podkarmić :P

nie zapominaj Ike, ze od przybytku głowa nie boli, a ja jestem dość mocno przekonana do tych wszelakich mądrosci życiowo-ludowych i tam powyżej postanowiłam dac temu wyraz (co znaczy ze o niedostatkach mowy byc nie moze) :P

no masz to co narzekasz na przybytek na karku?

to ja zdecydowanie wolę skażonych:P prawiczki tez są np niewinne i nieskażone myśleniem:P

no niestety ilość najwyraźniej nie poszła u nich w jakość :)

Gość rzecznik prasowy refformy
Komunikat Z przyjemnością pragnę poinformować, iż refforma ma się dobrze, wygląda ślicznie jak zwykle, żyje(i to nieźle), nieobecność jej spowodowana jest ciągłym rozdawaniem autografów, co męczy ją bardzo i trochę przytłacza(gdyż jest bardzo skromną osobą(mimo rozległych zalet)) Istnieje duże prawdopodobieństwo, ze tu jednak wróci, ma tu bowiem jedną "niezałatwioną" sprawę :P

bezwzględnie proszę o przedstawienie dokumentu potwierdzającego, że wypowiadająca się wyżej pomarańcza jest oficjalnym rzecznikiem nieszanownej pani refformy w innym wypadku wpis zostanie potraktowany jako stek plot bez pokrycia zwłaszcza w części- cytuję: "iż refforma ma się dobrze, wygląda ślicznie jak zwykle" oraz "mimo rozległych zalet" bez poważania- ike