Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmasakrowana życiem

Jak spędzacie czas ze swoimi partnerami?

Polecane posty

Gość zmasakrowana życiem
on nie chce dzieci...

Gość ja nigdy nie mialamfaceta
a Ty?

Gość zmasakrowana życiem
to, czego ja chce nie jest juz istotne. wczoraj zerwałam.

Gość GRATULACJE
:-) :-) :-)

Gość zmasakrowana życiem
czuję jakąś pustkę, ale nawet jednej łzy nie uroniłam... boje sie tylko, żeby on sobie nic nie zrobil.

Gość GRATULACJE
A niby co miałby sobie zrobić? Pójść do lasu i się powiesić z rozpaczy, czy narazić na hemoroidy od ciągłego siedzenia przy komputerze. Wierz mi, że bardziej grozi mu to drugie. A bez żartów... ludzie nie tak łatwo robią sobie krzywdę z żalu za czymś, czymkolwiek. I nawet tak nie myśl! Zrobiłaś najlepsze co mogłaś, a teraz będzie już tylko lepiej.

Gość zmasakrowana życiem
On nie ma komputera, wiec nie bedzie przed nim siedziec. Wczoraj nie mógł dojść do siebie, gdy zerwałam. Załamał się.A ja nie chce, żeby zrobił sobie przeze mnie coś głupiego.

Gość kwadratowejajo
na twoim miejscu pojechalabym do niego!

Gość GRATULACJE
Załamał się? Nic mu nie będzie! Dostępu do komputera mu szkoda chyba, bo to jemu poświęcał swój czas, nie Tobie. Nie martw się, kupi sobie kompa i bedzie szczęśliwy.

Gość mammmammia
Jesteśmy razem od 6 lat, 4 lata po ślubie, roczne dziecko. Codziennie chodzimy na spacery, na lody, na plac zabaw, na starówkę, nad jezioro, gramy w kosza na orliku, robimy wypady za miasto; w domu gramy w państwa-miasta, w bierki, razem oglądamy tv lub coś w internecie. I mówię tu tylko o dniach powszednich, bo weekendy spędzamy bardzo aktywnie na łonie natury, wśród rodziny lub znajomych, zwiedzając nieznane miejsca i poznając świat. Dziewczyno,jesteś jeszcze młoda, szkoda życia na taką wegetację!! Świat stoi otworem!

Gość gratulacjee
Gratulacje! Zrobilas jedyna wlasciwa rzecz! Jestescie niedopasowani, wiec po co sie razem meczyc? Ty, ze nigdzie nie wychodzicie, on, ze Ty go meczysz o wychodzenie, bez sensu! Znajdziecie sobie partnerow, ktorzy maja takie same preferencje i sposoby spedzania wolnego czasu. Nic sie nie martw, bedzie dobrze!

Gość ffjdtjdjf
up up up

Gość ja nigdy nie mialamfaceta
gratuluje, nie spodziewalam sie po Tobie tego kroku, mile zaskoczenie:) bedzie dobrze:)

sledzilam ten temat i musze przyznac ze jestes WIELKA !! :D nie placz bo nie ma za kim :) jestes mlodziutka znajdziesz sobie innego faceta- zycze ci tego. :) 🌼 🌻

ooo- chociaz jedna madra na tym padole gratuluje autorko i zycze niezlego ciacha z masa pomyslow na zycie i wspolne spedzanie czasu :)