Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokra słodycz

mam ochotę spróbować analu, a mój partner ma opory, rozmawialiśmy, ale...

Polecane posty

Gość mokra słodycz

mówi, że tam jest cisano (!) i go boli, że przecież tamtędy wychodzi kupa, że może mi coś zrobić. Nie chce słuchać tłumaczeń, że użyjemy prezerwatywy, że nie będzie tam brudno, że przecież się rozluźnię, że powoli. Ja tak bardzo chcę tego spróbować, często gdy zaspokaja mnie oralnie, pieści mnie językiem między pośladami, wkłada mi tam palca- i sie jakoś nie brzydzi. Dlaczego więc ma opory? Gdy tak mi robi to bardzo bym chciała go poczuć, bo czuję, że miałabym wtedy orgazm, gdyby włożył mi tylko troszkę. Wtydy wypinam się, zachęcam go a on i tak w cipkę... ;/

Gość no to niezła
z ciebie zdzira pewnie robilas to wczesniej

Gość mokra słodycz
jasne... zdzira. tak dwa razy z poprzednim partnerem i wspominam to z wielka przyjemnoscia

Gość mokra słodycz
mialo byc z wielka kupa, sorry ;/ :classic_cool:

Gość a co to jest cisano
hłe hłe

Gość mokra słodycz
fajnie, ale... wypowie się ktos na temat?

Gość analny książe
każdy lubi co innego co za glupi topik

Gość analany książe
napisalem ci juz ze jeden moze cos lubic a dla kogos jest to nie do przyjecia, no bosz

Gość opanowany chłopak 21
Nie wiadomo dlaczego ;/ ja osobiście maże o tym aby kobitka chciała a bym jej wsadził w pu.... Powiedz mu normalnie o tym co czujesz i czego oczekujesz

Gość inna panienka
hej, mój też nie chce, mimo że ja podobnie do Ciebie mam ochotę i cholernie jestem ciekawa z tym, że jeszcze nigdy nie próbowałam on twierdzi, że mnie szanuje i dlatego nie chce, dla mnie to jakiś chory szacunek, chore pojmowanie szacunku, bardzo chciałabym spróbować anala, zresztą kręci mnie tez przemoc w seksie na co on nie chce się zdecydować chyba go zostawię, bo seks jest dla mnie zbyt istotny

Gość mokra słodycz
my rozmawialiśmy i wszystkie kwestie są już wyjaśnione, on nie chce więc nie będe go zmuszać,

Gość inna panienka
ale on to tłumaczy tak na spokojnie czy obsesyjnie do tego podchodzi ?

Gość mokra słodycz
on jest opanowany i po prstu nie chce tego, szkoda, ale musze to uszanowac, moze naprawde nie bedzie mu z tym dobrze

Gość kol
kool212@onet.plja też chce sprubować zle moja żona znów niechce nawet słyszeć więc jak któraś chętna to pisać

biorąc pod uwagę że ja ma podobny problem...tyle że z drugiej strony....bo ja bardzo chętnie spróbuję....wiec możemy sobie wzajemnie pomóc ;)

autorko itp.... moze facet brzydzi sie kupy ? niektorzy sa tak zakreceni ze mysla ze doopa sluzy do srania , nie przejmuj sie .....kopnij lolka w doope i poszukaj prawdziwego faceta 🖐️