Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia wiktori

Wyrzucił mnie i córeczkę z domu!!!! Co robić?

Polecane posty

Gość tak sobie napisze
No tak, autoreczka slucha tylko tych, ktorzy pisza jej to, co by chciala przeczytac :)

Gość mamusia wiktori
jeśli nic sensownego nie wymyślę to zostaną rodzice, ale oni mieszkają 200km stąd więc musiałabym porzucic dotychczasowe zycie. Poza tym nigdy nie zyłam z nimi za dobrze, na pewno z otwartymi ramionami mnie nie przyjmą. Kwalifikacje mam niewielkie bo niewiele pracowałam, a w zasadzie jedynie dorywczo. Ale może jakas posada kasjerki czy pomocy w przedszkolu by się znalazła. Napisałam smsa starszemu synowi z pytaniem jak się czuje tata. Może jak zobaczy że z nimi mam kontakt ze oni za mną tesknią to uda nam się do siebie wrócić?

Gość menda z ciebieeeeeeeeeeeeeeeee
pomoc w przedszkolu niby na jakies zasadzie:O do tego trzeba miec kawlifikacje tepa strzało:O

Gość japikole
mamusio wikusii ty chcesz tylko do pieniążków twojego byłego faceta wrócić! Mam nadzieję, że on jest tego świadomy.

Gość japikole
Idź MOPSu, dostaniesz zasiłek.

Gość ja jestem po prawie
ale jak oni moga za toba tesknic po tym jak ty ich traktowalas?

Gość mamusia wiktori
do Mopsu pójdę w poniedziałek i zobaczę co mi przysługuje Nie bądzcie złośliwe!

Gość mamusia wiktori
a jednak chyba tęskni bo odpisał i wymieniamy smsy!

Gość tititifffffffffff
na początek skorzystaj z mopsu, dostaniesz zasiłek, coś do mieszkania i zastanowisz się na spokojnie co dalej. Może uda ci się znaleźć pracę i lepsze mieszkanie, jeśli nie to zawsze masz rodziców

Powiem jeszcze że lepiej dla Ciebie żebyś nigdy nie miała dzieci z innym facetem bo zawsze się dopatrzysz że któreś tam traktuje może inaczej :o w końcu ta Twoja bezcenna Wikusia będzie z innego ojca i założę sie że zawsze sie czegoś dopatrzysz.

Gość tak sobie napisze
Wypowiedzi autorki to infantylne teksty niedojrzalej, zapatrzonej w siebie malolaty :(

Gość to ja ci powiem
a niby z jakiej paki zasilek, jestes niepelnosprawna? chyba umyslow K U RWA az sie noz w kieszeni otwera, sierocince kasy nie kaja szpitale i szkoly sa zamykane a na taka pinde bedzie szla kasa z podatkow, bo nie chce porzucic dotychczasowego stylu zycia? Jestes smieszna, gówno dostaniesz, nawet na zasilku sie nie utrzymasz, nie masz wyksztalcenia to po co dzieci robilas? Jak rozumiem maz ich dwoje. Moja rada jest taka, wrocic do rodzicow, mala podrzuc dziadkom na ten rok, za rok moze isc juz na pewno do przedszkola, sama zabierz dupe w troki i do roboty, czas ucieka, bedzie Ci coraz trudniej znalezc prace. ILE MASZ LAT?

Gość mamusia wiktori
mam 22 lata więc wypraszam sobie, nie jestem małolatą! Pewnie że pójdę do pracy, nie tylko mała się dostanie do przedszkola! Zobaczę co mops mi zaproponuje, moze się uda zostać w mieście w którym jestem teraz a nie wracać do rodziców Może też uda mi się spotkać z chłopcami i ich przekonać do siebie

Gość sarah brightman
ja mam 24 i dalej jestem (mentalnie) małolatą ;)

Gość oj tam
Ale głupia peeezda. Daj tym chłopcom spokój. Oni potrzebują kogoś kto naprawdę ich pokocha a nie jakąś gówniarę która leci tylko na kasę ich ojca.

Gość a ja mam roczną
córke, jestem samotna matka, mam 26 lat, pracuje, mieszkam sama, nikt mi nigdy nie pomagal i sobie radze, wiec rusz dupsko i do roboty jezeli tak kochasz swoja corcie, a nie liczysz ze ci z nieba spadnie :/ jestes zalosna :/

Gość to ja ci powiem
niestety jestes małolatą, zwłasza wyziera to z Twoich postów, jestes którkowzroczna, egoistyczna, leniwa i zwyczajnie głupia aż strach. po Twoich wypowiedziach da sie wywnioskowac ze nalezysz do grupy zadkich kobiet, która sparawia, że wstyd mi być jedną z nich,

Gość do Mamusiu Wiki
Wypierdalaj Ty stara kurwo ! i nie zakladaj jebanych nudnych topikow...Do dzieciora szmato !

Gość założe sie
że jestes blondynka hahahahahahahahaha

Gość mamusia wiktori
Sluchajcie !mam co chcialam,jebalam sie za kase i mnie zostawil a to chuj jeden ! Nawet jego syna dupy dalam a drugi mi podawal do buzi po same jaja,a oni i tak mnie nie akceptuja ! za to wszystko co zrobilam?! A wy na mnie najezdzacie ze jestem malolata :( Przeciez sie pierdole to jestem dojrzala !

Gość jak tak kochasz
swoja Wikusie to zamiast zakładac poj**ane topiki zapier**laj szukac roboty i mam nadzieje, że ten narzeczony przejrzał na oczy :/

Gość mamusia wiktori
Tak,tak jestem blondynka golebia i mam soczyste wielkie balony z lateksu !

Gość mamusia wiktori
Ale ja mam robote ! Jaka kurwa w burdelu ! Za to wyzyje i bede niezalezna , a i mala bedzie miala dobrze ,bez dwoch zdan ! Pizda sie nie wymydli !

Gość mamusia wiktori - prawdziwa
widze ze ktos sie podszywa, zachasłował mi nicka. Super. Bawcie się dalej dzieciaki... Dziękuje każdemu za radę, zwłaszcza tym którzy chcieli pomóc. Widzę światełko w tunelu. Może tu kiedyś jeszcze zajrzę i mam nadzieję ze z lepszymi nowinami.

Gość papapapaapapap
daj znać jak ci się ułożyło :)

Gość Prawnik DD
:(