Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mfiq

w czym na wesele ?

Polecane posty

Gość mfiq

Mam rozmiar 40 chce wyglądać elegancko ale nie jak stara baba ( mam 28 lat)

Gość LittleMe
Elegancka czarna odcięta pod biustem a reszta lekko spływa na dół, krój takiej dziewczęcej sukienki, ale nie z żadnego połuskującego tandetnego materiału.

Gość mfiq
czarna na wesele? - wypada? Bardzo mi sie podobaja i dobrze sie w tym kolorze czuje no ale nie wiem czy wypada?

hmm...dlaczego akurat czarna...ja tez mam rozmiar 40 i kupilam piekna sukienke za kolano z zakietem.Ladnie takie sukienki wudluzaja sylwetke...zalezy jeszcze ile masz wzrostu?

Gość LittleMe
A dlaczego nie czarna? Czy koniecznie ma być wściekły róż? W czarnym kolorze wszyscy wyglądają świetnie, a i później ją założysz, bo odpowiednio dobrana mała czarna sprawdzi się na wielu imprezach. Dobierz dodatki np. czerwoną torebkę i bolerko i będzie sexy.

Gość zakpchana_panna
Nie musi być wcale wściekły róż...ale tez niekoniecznie czarna. Jest wiele innych kolorów np. Ładny satynowy bez, czy tez biała w czarny vel eter sny wzór. Widziałam coś takiego na Allegro , a powiem ci Little ze trafilas z kolorem. Bo mówi akurat była różowa i do tego miałam czarny kapelusz przewiazany na rondzie różowa wstazka. To był róż w odcieniu fuksja :) usmiechnelam sie jak zobaczyłam Twój komentaz. Jesteś jasnowidzem czy co ;)

Gość dlaczego nie czarna?
Ja często zakładam czarne ciuchy na wesela, z dodatkami w innych kolorach, np. złotym wygląda bardzo dobrze, a wg mnie czerń jest bardzo elegancka, no i dobrze w niej wyglądam ;) Lepiej niż w krzykliwych jaskrawych kolorach, a wolę kupić czarną sukienkę i otem mieć też na inne okazje, niż np. w kolorze "modnym" który za pół roku mi się znudzi.