Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Góralka w halce

pijemu... reaktywacja

Polecane posty

Gość gość
...wątek mi się urwał... Dobranoc. Gr***ajcie, jutro ocenzuruję. I zapewniam: nie jam spemerką jest i basta, zaprawdę :)

Gość gość
Dobranoc pomarańczko :) Diabli strasznie wrażliwa jesteś jakieś fochy itd. Wiesz pójde se już spać bo zaraz połkne ten monitor :D

Gość gość
Wiesz diabli dzięki koledze to nabijemy tyle stron ,że może też zostaniemy celebrytami :classic_cool:

Boguś to jest zagranie taktyczne:classic_cool: Focham się żebys był milszy, przepraszał mnie, zaprosił na kawe i... takie tam😴 kurde, wszystko trza ci mówić:P

Gość gość
Diabli ale mi nie musisz tłumaczyć ja to już dawno wiem ale lepiej udawać głupa :D

Gość gość
Drażni mnie takie wymuszanie u kobiet myślicie ,że wszystko wam sie należy :P Jak kiedyś spotkasz wrone to ją pozdrów i powiedz ,że ma wpierdol bo sie nie odzywa.

Wcale tak nie myśle 😴 Jeśli cię to pocieszy do mnie też się nie odzywa, znaczy sporadycznie. A teraz muszę już sobie iść bo jesteś beee :P Spokojnej🖐️:)

Gość gość
Wcale mnie to nie pocieszyło. Jestem bee? ....wbiłaś mi nóż w serce 😭 I tak miałem iść bo wiesz ,że wcześnie wstaje. Miłych snów Diablico :)

Gość gość
A no racja:classic_cool: Pa!

Gość gość
skoro nie śpię; też bym ją chętnie zobaczyła:)

Gość gość
..ją. Co za słowo.. Wronkę oczywiście bym chętnie zobaczyła:classic_cool:

Gość gość
Wow diablica zmieniła sobie image :D Wczoraj nie miałem czasu nic naskrobać a o 20.30 padłem jak kawka oglądając film ,za dużo pracuje ostatnio :( tylko ,że ja nie potrafie siedzieć bezczynnie i ciągle se szukam zajęcia :P Miłego dnia ! https://www.youtube.com/watch?v=8lKBro5YkPs

Podoba ci się?:P Taka trochę diablica,trochę anielica. Cała ja:classic_cool: To przynajmniej się wyspałeś. Powinieneś wiedzieć,że prace trzeba sobie odpowiednio dawkować i nie przemęczać się. Najlepiej 4 godz dziennie 5 dni w tyg😴

Gość gość
Tak podoba mi się .Tak w ogóle to nie wiem kim teraz jesteś trudno powiedzieć bo albo dobrze grasz albo sie bardzo zmieniłaś bo nie jesteś już tą samą diablica co np dwa lata temu.Kiedyś byłaś bardziej niegrzeczna ;) Dzisiaj po południu też sie wyspałem to będę dłużej siedzieć,może jakiś film zobacze.A co do tego dawkowania pracy to tak se ne da trzeba zap.......ć niestety niekiedy z pracy do pracy :P

Boguś nic nie gram:) to wciąż ja tylko...nieco inna. No... może czasem ta 'zła' strona wychodzi ze mnie ale tylko czasem:P Ileż można być niegrzeczną? Bycie na kafe wiele mnie nauczyło. Od dawna się nie udzielam, czasem coś skrobne. Tylko jakoś ten pijacki mnie ostatnio przyciąga:P Tyyyy ale nie jestem nudna?😭

Gość gość
Chyba z czasem wszyscy sie zmieniamy :) No co Ty nie jesteś nudna jakbyś była to bym z tobą nie pisał :D mam wrażenie ,że raczej ja z wiekiem robie sie nudny i ludzie muszą mnie prowokować do rozmowy.

Nudny Boguś no no :P Nudne też może być fajne 😴 Ale póki co nie jesteś nudny, przykro mi:P

Gość gość
Zależy kto jak mnie widzi jedni pewnie myślą ,że jestem nudny bo zachowuje sie przy nich oschle ale w du... to mam :P A są tez osoby tak jak Ty czy np. w pracy które ciągle mnie prowokują do wygłupów itd.Ja tu chyba znowu zaczynam filozofować bo sącze piffo . Czasami dobrze jest się ponudzić nieprawdaż diablico? :D

Powygłupiać się czasem też jest dobrze, człowiek nie może być poważny cały czas bo by zgłupiał;) Muszę spadać,idę poleżeć w wannie, jutro muszę wcześnie wstać-na wesele idę😴 Będę tańczyć przy disco polo:classic_cool: Branoc:)

Gość gość
Tylko za długo nie leż bo sie pomarszczysz :P Łooo to sie pobawisz :classic_cool: miłej zabawy! Pa! :)

Woda mi już nie zaszkodzi:P i tak jestem pomarszczona :( Ups:o i się wydało, nie jestem taka piękna jak pisałam😴 Dobra idę już :P