Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChybaManipulowana

Manipulacja

Polecane posty

Gość ChybaManipulowana

Powiedzcie mi czy manipulował Wami partner. Czy były jakieś jego zachowania, którymi po prostu chciał coś uzyskać, zmanipulować Was? Jeśli tak to jakie to były zachowania i jak należy na takie reagować? A moze są tu jacyś panowie, którzy manipulowali swoimi partnerkami? Proszę o wszelkie informacje, bo czuję, iż mój facet mną manipuluje.

Gość ChybaManipulowana
Nie chodzi mi o szantaż. Ale o manipulację.

Gość ChybaManipulowana
Vodka? Jak manipulowałaś?

Gość ChybaManipulowana
nie wiem jak reagować na manipulacje ze strony faceta...

jesli zdajesz sobie sprawę z tego, ze Toba manipuluje to i taj jest dobrze. rpzede wszystkim nie złamać się. jak będziesz się, ze tak powiem "stawiać" to on jeszcze bardziej bedzie próbował wymusić na Tobie jakieś tam uczucia czy coś, Zależy o co jemu chodzi..

Gość przeciez jest chocby bing
skoro wiesz ze to manipulacja, to nie jest to manipulacja, ewentualnie nieudana proba. manipulacji nie poznasz.

Gość ChybaManipulowana
No to moze faktycznie jakaś tam próba manipulacji... Ale on próbuje wymusic różne zachowania, np. nie odzywając sie jakiś czas. Jak ja się odezwę to jest niby ok i w sumie nie mogę mu nic zarzucić, bo ze mną gada. Ale tak, to robi wszystko, żebym nagle miała wrażenie, że jestem mniej ważna niż dotychczas. Tak mi się wydaje.

Gość Agentełe de P/Indorełe
raczej szantaz emocjonalny.

Gość ChybaManipulowana
To moze szantaż emocjonalny.... Nie wiem, ale coś dziwnego. Nigdy tak nie miałam. I nie wiem teraz jak na rto reagowac i jak sobie z tym radzić.

Gość gość
jest wiele spososbów aby ktoś Tobą manipulował,niektóre da się szybko odbić inne po czasie. mna facet manipulował w różny sposób najpierw zaczynało się od małych próśb, wiadomo jak kochasz to się zgadzasz, zaślepiona. zaczełam w końcu czytac coś na temat manipulacji i szukac info o szkoleniach z tej tematyki znalazłam to http://julamedia.pl/produkt/techniki-wywierania-wplywu/ wszystko omówione w prosty sposob. Pozdro Mirka21

Gość gość
wow. dzieki. najgorsze,że wiele ludzi mowi zeby nie korzystac z poleceń ja korzytam! i nie żałuje!dzikuje tym co polecaja wartosciowe strony.