Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala marianka

STOP dla nowelizacji ustawy o ochronie zwierząt !

Polecane posty

Gość zarka99
wy lepiej zbierajcie podpisy bo najbardziej zainteresowani to nie mają czasu siedzieć po forach. na forach siedzą te baby co by chcialy miec monopol na swoje psy za 10 tyś ;) nieroby żyją z psów i jeszcze im mało

Gość podaj linka do treści ustawy
nie znam jej a szukać nie chce mi się jak przeczytam to może będę przeciw a może za bo pochodne opine wyrażane psełdoakcjami na fb czy inszych nie interesują mnie

Gość ja to olewam ;)
najlepsze w tym wszystkim jest to, że ostatnio czytałam wypowiedź Pani, która zrzesza się w związku kynologicznym i teoretycznie kocha zwierzęta o tym jak uśpiła wszystkie szczeniaki, bo nie były rasowe. Były osoby, który chciałe zaopiekować się szczeniaczkami lecz ona stwierdziła, że jak ktoś nie zapłaci za psa to go nie uszanuje. Mam zrobiony print screen z dogomanii.

Gość tematy konkretne są trudne
dzięki, poczytam i zastanowie się akurat mam czas jeśli nie zgadzasz się z jakimś jej zapisem to go wskaż i podaj konsekwencje tegoż to długi tekst i łatwo w nim coś "przemycić" tak by umkneło uwadze czytelnika

Gość podaj linka...
dzięki, poczytam i zastanowie się akurat mam czas jeśli nie zgadzasz się z jakimś jej zapisem to go wskaż i podaj konsekwencje tegoż to długi tekst i łatwo w nim coś "przemycić" tak by umkneło uwadze czytelnika