Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomekkk12321

kino erotyczne - wawa

Polecane posty

Gość lady gadżet
chodzi o spermodajnie na B?

Gość lady gadżet
no ja w z Gór Sudeckich więc mnie daleko :) ale na pewno kogoś chętnego znajdziesz ze stolicy;) czego Ci życzę

lady gadżet, kiedys pewnie wpadniesz do wawy? napisz wiec do mnie na maila tomekkk12321@wp.pl , mysle ze warto bedzie zaczekac :)

pendzior atmosfera sielska, jesli nie ma dziewczyn to panowe siedza, gadaja, co niektorzy jada na recznym popijaja cole lub browarka... nie ma zadnego przymusu i nie jest tak zle jak czesto sei o tym mowi/ pisze :>

o waleniu to słyszałem. Z opowieści kolegi, który odwiedzał takie przybytki w Holandii i Niemczech, dowiedziałem się, że bardzo chętnie uczestniczą kobiety, dziewczyny, które nie tylko chcą popatrzeć na film, ale i na facetów podczas prac ręcznych. Nie jest niczym dziwne, że pomagają dojść- ręcznie. Same bardzo rzadko dają się dotykać.

Gość lady gadżet
Tomek mnie kręci jak panowie się dotykają:D wiem wiem jestem zboczuchem :P mój mąż ciągle mi to mówi;)

wszystko sie zgadza, tylko ze dziewczyny w Polsce sa niestety zbyt bojazliwe chocby na odwiedzenie takiego kina, nie mowiac o robotkach recznych... za duzo pruderii w tym naszym skostnialym spoleczenstwie!

Gość lady gadżet
no właśnie jak pendzior pisze chciałabym pomóc dojść:P

Gość lady gadżet
no wiesz ja jestem otwarta na eksperymenty ale gorylek zawsze przy mnie stoi i mówi ile mogę:P;)

Gość taka sobieeee
Tomku ty tak szukasztej chętnej od maja?? nikt sie nie napatoczył :D

Gość lady gadżet
czuję się zaproszona ;) razem z gorylkiem :P :D no to jak coś to na priva piszę dodam że jesteśmy ludźmi dojrzałymi:D

taka sobieee a kto powiedzial ze sie nie napatoczyl? :) niestety nie jest tak, ze wszystkie mioje kolezanki sa dostepne na zalowanie, wiec... szukam dalej :) lady gadżet - swietnie, zapraszam :)