Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lenorek

PRAWDZIWA MILOSC.CZY TO DLA WAS DZIWNE?

Polecane posty

Gość Lenorek

MAM 24LATA-Meza, 3,5letnia corke i nastepne bejbi niedlugo:-) Z mezem znamy się od9 lat(po slubie jestesmy 3)-jak sie poznalismy ja mialam15on17...Jest to pierwszy i jedyny mezczyzna w mym zyciu i na odwrot:) Niektorzy nasi znajomi śa pelni podziwu a niektorzy sie burzu, zesmy sobie " nie pouzywali zycia " a wy co sadzicie? :-)

Gość ms tamara
to indywidualne, nie ma sprawdzonego przepisu na dobry związek i dłuuugie, zgodne życie, cieszę się, że masz szczęście, doceniaj to, dziękuj za to, życzę powodzenia, ps. nie słuchaj tępych, nieszczęśliwych i sfrustrowanych ludzi

Martwi mnie, że pytasz nas (obce osoby) co myślimy o Twoim życiu. Masz znajomych którzy was krytykują. Nic fajnego. A Ty jak uważasz, brakuje Ci młodości i "wyszumienia" się ? Jak nie brakuje to OK. Jak brakuje no to trudno, ale to był wasz wybór, czasu nie cofniesz.

Gość Lenorek
pytam was z ciekawosci

to że twoim mężem jest pierwszy facet na świecie jaki cie pomacał i żadnego innego nie było ,masz z nim jak na razie dwoje dzieci nie jest wg logiki niesamowitą miłością życie się zmienia , twój mąż jak będzie miał 40 lat może poznać 24 latkę w której sie zakocha , ty będziesz już miała dorosłe dzieci urodzenie szybko dzieci facetowi z którym miałaś jedyny kontakt cielesny w życiu nie jest gwarantem miłości ja bym to nazwała naiwniactwem tak było raczej dawniej , ludzie tak żyli,kilkanaście lat ,pobierali sie , dom dzieci i życie teraz są inne czasy , osoba która ma 28 lat jest jeszcze młoda i dobrze wygląda

@aliskandra Napisałaś "twój mąż jak będzie miał 40 lat może poznać 24 latkę w której sie zakocha , ty będziesz już miała dorosłe dzieci " I wtedy będzie OK. Dzieci nie będą miały traumy. Mogą zacząć nowe życie. Po drugie piszesz że "może poznać". Nikt nie wie jak będzie i jak im się ułoży tak do końca. To zależy od nich. A nie od ich wieku.

wg mnie tonie miłość gdy człowiek jest młody i ma 20 lat , wtedy hormony szaleją i potrzebuje może nie miłości ale fascynacji cielesnej,przywiązania itp wtedy wiążą sie pary ,ludzie szaleją itp bardzo fajnie że tak jest , też tak miałam ale to nie znaczy że trzeba od razu dzieci płodzić i rodzić z tym lepiej poczekać

Gość Lenorek
ten kto sie za mnie podszywa to skonczony pustak.! Ludzie dla was w zyciu liczy sie tylko kontakt cielesny i macanki!

@alisandra Piszesz "z tym lepiej poczekać", ale do kiedy czekać ? Widzisz, ja znam osoby dojrzałe emocjonalnie i życiowo w wieku 24 lat oraz niedojrzałe w wieku 35 lat. Tutaj nie ma reguły.

Gość Lenorek
jacku chyba tylko ty masz normalny tok rozumowania

lenorek - taaaa, ten kto mysli tak samo jak ty ma ZAWSZE rację widać twoją niedojrzałość i brak umiejętności dyskusji , jak dzieciak

JacekJ -nikt nie zna przyszłości , ona sie teraz cieszy , ma dzieci i to jest szczyt szczęścia a może być tak ,że przyjdzie czas , bedzie mieć 34 lata i zapragnie życ dla siebie , zapragnie szaleństwa którego w życiu nigdy nie miała nie wiadomo

Gość Lenorek
KONCZE WATEK. BEZSENSOWNA DYSKUSJA W KTOREJ JAKIS MATOL PODSZYWA SIE ZA MNIE W TEMAT.