Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehej65u65ju6u

przemowcie mi do rozumu ze nie powinnam miec dzieci....

Polecane posty

Gość princi poloo
poziomka77717 - wyjęłaś mi słowa z ust :-)

Gość princi poloo
a jaką masz gwarancję, że Twój mąż nie rozwiedzie się z Tobą, straci pracę, popadnie np. w alkoholizm? I co wtedy? Nikt nie ma pewności jutra! Dlaczego chcecie ją pozbawić tego co w życiu najpiękniejsze?

Gość ehej65u65ju6u
facet jest odpowiedzialny ale twierdzi ze ebdzie ze mna bez wzgledu na wszystko to chyba dobrze o nim swiadczy? inny zostawilby mnie bo nie moge/nie chce dac mu potomstwa ten twiedzi ze kazda moja decyzje zaakceptuje i nie bedzie naciskal codziennie dziekuje Bogu za to ze mam go

Gość poziomka77717
a moze on nie chce jej nic narzucac; szanuje jej zdanie? gdyby nie byl odpowiedzialny i nie kochał autorki to by z nią nie był proste... znalazł by sobie zdrową a on z nią jest!

Gość poziomka77717
a ja gdzieś doczytałam,ze nawet ciąża łagodzi ten remuatyzm autorko nie zastanawiaj się tak tylko sie decyduj dziecko ci na starosc pomoze obcy nie:-O

Gość ehej65u65ju6u
jakbyscie mnie zobaczyly w zyciu byscie nie pomyslaly ze jestem chora nie wygladam

Gość ciężka decyzja
ja sama jestem matką więc wiem jaką radość daje dziecko, ale też troski, nieprzespanych nocy. Ile trzeba mieć siły i cierpliwości do dziecka, żeby rano byc świeża jak skowronek. Masz chorobę dziedziczną, więc nie podjęłabym takiej decyzji żeby skazac na nią jeszcze kogoś. Ale to moje zdanie. Ty pytasz o radę a ja mowię co myślę. ja miałam od urodzenia alergie pokarmowe pozniej wziewne (takie niby nic) ale dziecko juz genetycznie to ode mnie otrzymało i ma ow wiele gorsza alergię , bo ma duszności. Co do pomocy pamietaj że możesz liczyc tylko na siebie, nie łudz sie ze mama czy chlopak bede na twoje zawołanie.

Gość skoro
mówisz ze masz super faceta i sioe cieszysz ze go masz to co opowiadasz ze nie masz dla kogo zyc?

Gość do ehej65u65ju6u
mam pytanie do ciebie a czy Ty czujesz ,ze masz te endoprotezy; bo mojej mamie to grozi i ona się boi jak się bedzie czuć z tym. JAk je się czuje w ogóle w nogach>?

Gość ehej65u65ju6u
powiem szczerze czuje sie rewelacyjnie niech sie nic nie boi jesli wybrala dobra klinike i dobrego lekarza to wszystko bedzie dobrze wczesniej nie bylam w stanie przejsc pol kilometra dzisaij 5 kilomtrowe spacery to sama przyjemnosc;) zdarza sie mi raz-dwa w tygodniu jak mam czas a endoprotezy mam od niecalego roku

Gość ehej65u65ju6u
nic nie boli i jest bardzo dobrze

Gość do ehej65u65ju6u
dzięki :-) mama najbardziiej boi się czucia ciała obcego w stawie... a czy miałaś endoprotezy całkowite czy tą kapoplastykę?

Gość wisienka na torcie2
" 12:11 [zgłoś do usunięcia] ehej65u65ju6u dzisiaj nie mam dla kogo zyc rownie dobrze moglabym sie zabic i nikt by nie plakal" no to by plakał czy nie plakał? widac, ze napisalas prawde o swoim facecie:O i sama chyba nie wiesz czego chcesz..raz pieprzysz ze ci zle,potem ze super sie czujesz:O

Gość ehej65u65ju6u
calkowita przy zapaleniu stawow nie chca dawac kapy nie czuc ze mam cos obcego tancze, chodze wszystko jest ok czasemcos tam zaboli ale rzadkosc

Gość ehej65u65ju6u
przez pare pierwszych tygodni cos tam czulam ze jest ale dzissiaj zapominam ze mam endoprotezy tzn zapomnialam

Gość do ehej65u65ju6u
to super:-) aż niewiarygodne jak tak sie super czujesz powinnas sprobowac z tym dzieckiem

Gość ehej65u65ju6u
tzn poczytaj sobie opinie na necie na temat endoprotezoplastyki same pozytywy o ile operacja jest dobrze wykonana oczywiscie trzeba uwazac zeby nie upasc, nie zwichnac endo, zeby sie nie obluzowala ja na codzien zyje normalnie, ale wiaodmo ze skakac na bunge nie pojde, czy nie bede biegac albo jezdzic konno-ryzyko upadku ale po co mi to;)

Gość ehej65u65ju6u
biodra mnie nie bola ale inne stawy niestety tak;/

Gość człowiek dla którego
motywacja do zycia jest dziecko- jest niewiele wart. dziecko to nie mebel, czy twoj kaprys . to odpowiedzialnosc na cale zycie i za cale jego zycie. przynajmniej do 18 roku.

Gość ehej65u65ju6u
jak jakiees meliniary wala jednego dziecioka za drugim to ok?? ale jak chora dziewcyzna chce miec dziecko i bedzie dobra matka dla niego to zle?

Gość do ehej65u65ju6u
nie przejmuj się ;mysle że bys dała radę z dzieckiem:-) warto spróbować

Gość wisienka na torcie2
no skoro przyrownujesz sie do takich meliniar to juz swiadczy o tobie widac, ze przyszlosc tego dziecka jest raczej marna:O

Gość do ehej65u65ju6u
te mądlarińskie z forum niech sie cieszą ,że są zdrowe taka prawda, dziecko u meliniary nie ma nawet miłości matki ;a te panie mają ich po kilkoro,często nawet są wykorzystywane przez wujków :-O